Tørketrommel feilsøking og reparasjon

September 19

Tørketrommel feilsøking og reparasjon


Alle store apparatet produsenter selger tørketromler, som du kan kjøpe i en vaskemaskin og tørketrommel sett eller som en frittstående element. Du kan kjøpe enten elektrisk eller gass tørketrommel, som kjører på enten propan eller naturgass. Unngå service avgifter på out-of-garanti tørketrommel ved feilsøking mindre problemer med tørketrommelen. Trekk alltid ut tørketrommelen før du utfører reparasjoner på den. Slå av tørketrommelen og alle apparater i nærheten hvis du lukter gass. Forlater huset, og tilkalle hjelp fra et sikkert sted.

fungerende Issues

Koble alltid tørketrommelen strømledningen i en stikkontakt før du prøver å starte den. Velg en tørkesyklus, og trykker på "Start" -knappen for å starte syklusen. Hvis tørketrommelen ikke vil slå seg på, sjekk at døren er helt lukket. Kontroller at husholdningenes bryter ikke er utløst, og tilbakestille det ved behov. Se etter sorte sikringer eller sikringer med ødelagte ledninger, og erstatte disse sikringene. Bruk kun en 240-volt strømforsyning, eller la klærne opptil 20 prosent lenger tid å tørke på en 208-volts strømforsyning. Hvis tørketrommelen ikke varmes, må du kontrollere at gassventilen er i "On" posisjon hvis du eier en gass tørketrommel. Velg et oppvarmet tørr innstilling i motsetning til "Air Fluff." Tørketrommelen vil ikke fungere korrekt i temperaturer under 45 grader Fahrenheit.

tørking

Alltid riktig sortere klær for å unngå ujevn tørking. Hvis klærne dine tar lang tid å tørke, rense lofilteret, avtrekksvifte og eksos ventil. Se på avtrekkshetten på utsiden av hjemmet ditt. Se om det kan fritt åpne, og fjerne eventuelle hindringer som blokkerer den. Bruk kun en 4-tommers metall vent for tørketrommelen, og erstatte eventuelle knekk eller knuste ventilene. Fjern eventuelle tøymykner ark som kan clogging grille. Bare installere tørketrommelen i et godt ventilert rom. Hvis tørkesyklusen er slutt tidlig, endre tørrhet nivå. Ikke overbelast tørketrommel, som kan føre til at motoren overopphetes. Legg håndklær til en last som er for liten.

Lyd / Lukt

En rallende lyd i tørketrommelen viser at du har løse gjenstander som mynter og knapper. Stopp tørketrommel og fjerne disse objektene, som de kan chip eller riper i karet. Hvis tørketrommelen rister, kontrollerer du at det er nivå ved hjelp av et vater. Installer mellomlegg på den nedre side for å øke tørkeren. Installer alltid de justerbare bena. Ikke overbelast tørketrommel. Hvis du hører en dundrende lyd, stoppe tørketrommelen og bryte opp lasten. tørketrommelen kan ha en lukt hvis du ikke har brukt den på en stund, eller hvis det er nytt. Unngå bruk av sterke luktende stoffer rundt tørketrommelen hvis rommet ikke er godt ventilert. Disse lukt kan gå inn i tørketrommelen systemet og overføre til klærne.

Klær

For å forebygge rynker, unngå overbelastning av tørketrommelen, og aldri over-tørr elementer. Fjern klær rett etter tørkingen er ferdig. Rengjør lofilter hvis du ser lo på klær, og riktig sortere lo lage elementer som håndklær og chenille fra standard klær. Sorter lys og mørke klær, og alltid vaske klær før tørking dem. Bruk tøymykner for å redusere flekker og statisk. Lukk glidelåser og kroker for å unngå skade klær.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com