Kan Skrell og Stick Tile bli satt på betong?

November 24

Kan Skrell og Stick Tile bli satt på betong?


Skallet og stokk fliser er et enkelt gulv alternativet på grunn av hvor enkelt det er å installere. Disse brikkene har en selvklebende produkt bygget rett på fliser, dekket med et beskyttende papir lag inntil bruk. Etter peeling av papiret lag, er flisen fast på gulvflaten. Men betong ikke gjøre det beste utgangspunkt for å installere skallet og stokk fliser.

Leveling

Mest betong, med mindre nylig skjenket, er ikke helt i vater. Over tid betongplater sprekke, skifte og bosette seg. Dette resulterer i en overflate langt fra nivå. Påfør en konkret avrettingsmasse før du bruker noen gulv, inkludert skallet og stokk fliser, til et betonggulv. Følg instruksjonene; fylle eventuelle sprekker, dips og nivå eventuelle pukler til det er en jevn overflate. La sammensatte kurere for tiden anbefalt på etiketten før du fortsetter med videre arbeid.

Rengjøre

Hvis du installerer skallet og stokk fliser på betong, rengjøre betong helt før du starter installasjonen. Kontroller at ingen skitt, steiner eller støv er tilstede på gulvet. Hvis skitt eller steiner komme under flisen, kjører du to sjanser. Først kan du få klumper og støt under gulv, som gjør det ser og føles ujevn. For det andre, dersom de klebende holder seg til en støvete gulvet, er det ikke helt festet til gulvet selv, noe som resulterer i fliser som blir løs eller ikke kleber i det hele tatt.

testing

Ikke ta på skallet og stokk fliser til et betonggulv uten å sjekke for fukt og alkalitet. Betong inneholder ofte høye nivåer av fuktighet eller kan være alkaliske, som er uegnet for flislagte gulv. Begge disse forholdene kan skade flis eller hindre den fester seg til overflaten på riktig måte. Disse problemene er spesielt vanlig på nye betonggulv som ikke har kurert for et år eller to. Kjøpe de nødvendige testing kits fra hjemmet forsyning butikken for å teste pH og fuktighetsinnholdet i betong. Sjekk testresultatene mot de anbefalte grenseverdier på din bestemt flis produkt å avgjøre om installasjon på betong er en god idé.

primer

Prime et betonggulv før du bruker skallet og stokk fliser. Primere for disse brikkene er laget av en latex base. Snakk med gulv leverandør om riktig primer for betong. Så lenge alle de andre faktorene vedrørende betong og fliser er i favør av installasjon, bare prime gulvet i henhold til produsentens instruksjoner før du installerer produktet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com