Slik feilsøker antrasitt i et kull ovn

December 21

Slik feilsøker antrasitt i et kull ovn


Med økende kostnader påvirker prisen for å holde våre hjem og bedrifter varm, kan et kull ovn noen ganger være en nostalgisk og pengebesparende element. Med muligheten til å kontrollere og skape varme fra gammeldags, low-tech måte, må det være en grad av årvåkenhet. Kull-brenning kan skape problemer som krever feilsøking, for eksempel problemer med å brenne antrasitt, en bestemt type kull. Med flere trinn, kan en kull ovn forbli en nyttig, økonomisk og sunn assistent til å holde et miljø varm.

Bruksanvisning

En gjennom utkastet til ovnen. Uten riktig strømning av luft inn i ovnen, vil antrasitt ikke brenne på riktig måte. Det kan også være problemer med å få en brann å starte. Hvis du oppdager problemer med å få kull til å tenne eller opprettholde en konsekvent brenne, sjekk utkast kontroller, som vanligvis er på bunnen dør av ovnen. Sjekk også for å sikre at det ikke er noen hindringer i fluke eller i eller på toppen av skorsteinen. Hvis en ovn har en historie med utkast problemer, for eksempel backdrafting eller ned-utkast, ta kontakt med en ovn spesialist. Flow-reversering vil også føre til problemer med antrasitt. Tilbakeføring vil føre til plutselige vindkast eller plutselig mangel på luftstrømmen uten forvarsel.

2 Se på størrelsen på brennkammeret. Brannen boksen, plasseringen av hvor brannen starter og kull ligger på, kan være for stor eller for liten for kull. De fleste brann boksene en tendens til å være for store og er konstruert for brenning av tre. I dette tilfelle, har en tendens til altfor mye kull som skal pakkes inn for brenning og haugen av antrasitt vil blokkere de ventilering av brannen.

3 Administrer asken riktig. Aske som bygger seg opp inne i ovnen vil blokkere en riktig strømning av luft. For mange aske kan også forårsake en ubalanse av varme, noe som vil føre til at ovnen eventuelt fordreining. Sørg for at asken er løsnet ved å riste ovnen minst to ganger under bruk. Risting asken vil løsne noen settling formasjoner.

4 Kontroller at aske pit døren sikrer tett. Hvis asken pit døren ikke er ordentlig og forsvarlig låst, kan antrasitt ikke brenne eller antennes skikkelig. Sjekk døren for en solid segl når lukket; hvis det ser ut til å gi rom for en sprekk mellom døren og ovnen, sjekk hengslene for forskyvning. Sjekk karmen for fordreining også. Hvis asken pit døren er skjev eller rammen er skadet, konsultere en ovn ekspert er det beste middel mot reparasjon.

Hint

  • Hvis en ovn aldri har blitt testet, bør du vurdere å kontakte en ovn reparasjon leverandør for en grundig inspeksjon før bruk.
  • Sørg for at det er riktig utkast tilgjengelig for kull-brenning ovn. Kull-brenning kan avgi giftige gasser som trenger ventilasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com