Hvor å Fastsette Christmas Lights med et multimeter

March 24

Hvor å Fastsette Christmas Lights med et multimeter


Gleden av et vakkert opplyst hjem kan fort bli til frustrasjon når en utbrent pære eller to gjengi en hel rekke lys mørke. En multimeter gir en praktisk måte raskt å finne de døde pærer som må byttes ut for å gjenopprette juledekorasjoner til sin fullt opplyst herlighet.

Bruksanvisning

Sjekk kretsene og sikringer

1 Trekk strengen av lys som stiller ut problemet.

2 Sett opp din multimeter for å måle motstanden i henhold til produsentens instruksjoner. Du vil ende opp med to sonder plugget inn i apparatet.

3 Sett den ene av de multimeter sonder inn i ett av hullene i den kvinnelige kontakten.

4 Trykk den andre multimeter sonde til en av de ledende delene på hannpluggen.

5 Observer motstanden lesing på multimeter. Hvis det ikke er null, trykker sonden til annen spiss på pluggen. Hvis enten spiss har resultert i en null motstand lesing, blir kretsen arbeider ende-til-ende. Hvis testen viser en ødelagt krets, visuelt se etter skader og test etter en reparasjon er foretatt.

6 Åpne sikrings tilgang rommet ligger på den mannlige kontakten.

7 Trykk på to multimeter sonder til motsatte ender av sikringen.

8 Observer multimeter motstanden lesing. Hvis avlesningen er null, er sikringen bra, ellers erstatte den og koble lysene til å finne ut om flere tester er nødvendig.

9 Trekk lysene hvis problemet vedvarer og deretter gå videre til prosessen med å teste enkelt lyspærer.

Test for dårlige pærer

10 Begynn i den ene enden av den mørke strengen av julelys og ta den første pære nøye.

11. Finn de to ledningene på bunnen av pære og berøre en sonde til hver ledning, slik at sondene ikke berører hverandre eller mer enn én ledning. Den multimeter vil avgi en lav spenning gjennom sonder som vil teste om pæren er utbrent.

12 Kontroller multimeter lesing for å finne ut om det er motstand. En motstandsverdi på null indikerer en funksjon lyspære. Kast pære hvis en annen verdi enn null er registrert.

13 Sett enten en ny pære eller den opprinnelige arbeids pæren tilbake til den testede stilling.

14 gå videre til neste kontakten og gjenta trinnene inntil strengen er igjen fullt opplyst

Hint

  • Hvis du har mange tråder av lys for å teste, kan du spare tid ved å bruke en splitt og hersk tilnærming til testing av de enkelte lyspærer. Med denne metode man teste kontinuiteten mellom suksessivt mindre deler av lyset tråd i et forsøk på å bestemme hvor en dårlig pære er plassert.
  • Hvis du mangler en god kjennskap til elektrisitet, er det best å begrense dine forsøk på å reparere julelys å erstatte lyspærer og sikringer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com