Hva er en sprøytebetong Pool?

February 13

Beslutningen om å bygge en i bakken basseng er en stor investering. Å gjøre de riktige beslutningene i forhold til bygging metode og design er nøkkelen til lang levetid på investeringen din. Ett begrep du kan komme over i shopping er sprøytebetong. Disse typer bassenger er det foretrukne valget blant mange pool konstruktører av flere grunner.

Hva er sprøytebetong?

Sprøytebetong er en spesielt formulert betong som er påført med en luft komprimere sprøytepistol. Tenk på en airbrush for maling. Sprøytebetong applikasjoner er like i teorien, men de sprøytebetong på bassenget veggene med sprøytebetong applikator. Sprøytebetong gir en viss fleksibilitet i utformingen av bassenget veggene. Det er ofte brukt for fri form bassenger som har mange kurver og uregelmessige former.

applicator

Sprøytebetong materialer kan anvendes sammen med enten en tørr eller våt pistol pistol. En tørr pistol benytter en sprøytebetong rigg som blander sand og vanlig sement sammen og komprimerer det for søknad. Blandingen blåses gjennom den tørre pistolen og tilsatt vann ved spissen av pistolen, som gjelder betongen til bassengveggen. Noen pool konstruktører bruke en våt pistol metoden i stedet. Denne prosessen anvender en fiber-mesh tilsetningsstoff til betong for en bedre binding. Den fibernett er et glassfibermateriale skåret i små tråder og tilsatt til betongblandingen.

Prosess

Sprøytebetong basseng er sprayet med betongen blandingen på et armeringsjern fundament. Betongen berømmer seg på armeringsjern. Constructors så trim basseng veggen for konsistens etter sprøyting betongen. Tykkelsen på armeringsjern varierer avhengig av konstruktøren, basseng størrelse og design. Jernet ser ut som en maske metallramme som er brukt til bassenget veggen for støtte. Fliser og andre konstruksjoner kan brukes til sprøytebetong etter at den er ferdig.

tilpasning

Sprøytebetong fester seg spesielt godt til frittformede bassengene som krever figurer utenfor det tradisjonelle ovale, runde eller rektangulære basseng. Sprøytebetong applikasjonen lar installatører til å skape unike design stedet for å installere konkrete skjell som begrenser pool eiere i design og form. Sprøytebetong pistolen skaper sin egen betongskall som kan formes og trimmet som det er brukt. Sprøytebetong er også brukt på bruer og tunneler. Det er en akseptert form for konkret søknad i mange bransjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com