Hvordan Bind Rug Edges

April 21

Binding kantene av området tepper er nødvendig for å hindre rakne og for å forlenge livet til denne type rug. Når teppet kanter er ferdig med en kvalitet binding som holder opp til foten trafikk, vil området rug bli pen mye lenger. Denne metoden kan du også slå left tepper stykker i tepper. Metoden bruker få verktøy og det tar litt tid. Resultatene vil være av høy kvalitet og lang levetid.

Bruksanvisning

1 Bruk målebånd og T-kvadrat linjal for å sørge for at alle rug kanter er rette og er ønsket lengde.

2 Tegn linjer på undersiden for å indikere kutte linjer hvis størrelse justeringer er nødvendig. Skjær langs linjene med teppet cutter nøye.

3. Mål ene side av teppet stykket og kutte en lengde av teppet binding i den samme lengde. Legg ut teppe binding og begynner å skrelle bort papirlaget som beskytter klebemiddelet av teppet binding. Skrell bort bare ca 2 fot av papir til å begynne.

4 Linje opp teppet innbinding langs kanten av teppet. Trykk teppet kanten ned på utildekket lim av teppet bindende.

5 Fortsett å trykke teppet kanten ned mot limet på teppet bindende. Skrell bort mer av papirlaget som du jobber deg nedover kanten av teppet. Anvende teppet binding til undersiden av en hel kant av teppet.

6 Plugg inn limpistol. Når limpistolen er varm, begynne å påføre varmt lim til området av teppet binding som strekker seg ut fra undersiden av teppet. Arbeid på små områder av gangen og så snart du har brukt ca 6 inches av lim, brett teppet bindende opp langs kanten av teppet på oversiden. Det bør være like mengder binding på undersiden og oversiden av teppet for å omslutte de rå kanter på teppet. Hold bindingen på plass med hendene inntil varmt lim er avkjølt og sett.

7 Fortsett å bruke varmt lim til teppet bindende i trinn 6-tommers og brette opp kanten av binding til slutt sidekanten som beskrevet i trinn 6. Strikk til hele siden av teppet er ferdig.

8 Gjenta trinn 3 til 7 for å fullføre de tre andre sider av rug.

Hint

  • Bruk ekstrem forsiktighet ved håndtering av teppe kniver og limpistol. Oppbevar disse verktøyene utilgjengelig for barn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com