Keramisk kokeplate advarsler

April 22

Keramisk kokeplate advarsler


Minimere husarbeid er en grunn forbrukere velger keramiske koketopper fremfor tradisjonelle områder. Keramiske koketopper har et elegant utseende, ser mer ut som en countertop enn en komfyr med brennere. De er lettere å rengjøre enn gammeldags komfyr brennere, så det er ingenting å ta fra hverandre, å bare en flat overflate tørke opp og rent. Likevel, keramiske koketopper er ikke uten sine egne potensielle problemer.

Ikke en Counter

Fordi keramisk platetopp ser mer ut som en benkeplate enn komfyrtopp, forbrukere har en tendens til å utnytte denne plassen som en teller. Dette fører til et problem når brennerne er et uhell slått på, noe som resulterer i en brann hvis brennbare elementer er på koketoppen. For eksempel, hvis du har plassert et brannfarlig vare på baksiden brenner, og bestemmer seg for å lage noe på forsiden brenner, er det bare å slå feil kontroll kan føre til brann. Ikke bruk den keramiske koketoppen som et lagringsområde eller arbeidsområde.

delikat Surface

Uforsiktig håndtering av gryter, panner og rengjøringsprodukter kan føre til riper eller brudd på den keramiske koketoppen. Hvis du slipper en tung støpejern pan på en tradisjonell ovn, kan det føre til minimal skade, men det kan knekke hele overflaten av en keramisk platetopp. Gryter og panner med ru overflater kan ripe den keramiske benkeplate, som kan bruke sterke rengjøringsmidler eller slipende svamper og vaskekluter.

elektrisk støt

Mens en forbruker kan fortsette å bruke en tradisjonell komfyrtopp med en brukket brenner, er dette ikke nødvendigvis trygt med en keramisk platetopp. Forsøk aldri å bruke en sprukket keramisk platetopp, som det kan føre til elektrisk støt. Umiddelbart slår av apparatet eller koble den fra strømuttaket. Den sprakk keramisk platetopp må reparere den før du kan bruke den igjen.

Potensielle Burns

Den keramiske koketoppen kan kjøle saktere enn en vanlig rekkevidde, derfor forbrukeren bør ta vare når du forsøker å rense eller berøre keramisk overflate. Dette kan være en mer betydelig problem for dem ukjent med keramiske benkeplate. De er kjent med konvensjonelle områder forstå at en flamme indikerer varme fra en gasskomfyr, mens det er en rødglødende element for en elektrisk rekkevidde. Andre indikatorer er til stede for en keramisk kokeplate, slik som et varsellys ved kontrollene.

feil Cookware

Kokken kan oppleve utilfredsstillende matlagingsresultater på en keramisk platetopp, hvis feil type kokekar brukes. Ved bruk av en keramisk platetopp, velger gryter og panner med flat bunn. Eldre kokekar med flat bunn kan deformere, produsere dårligere resultater når matlaging på denne type ovn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com