Lave vedlikeholds stauder

May 1

Lave vedlikeholds stauder


Flerårige planter leve i mange år i hagen; de ikke dør etter en sesong. Lave vedlikeholdsanlegg bidra til å spare vann. De kan også hjelpe gartnere spare tid med beskjæring, kapping og tending til en gressplen eller årlige blomster. Det finnes et antall lave vedlikeholdsflerårige planter som gir blooms, farge eller strukturell interesse. En vurdering for alle anlegg er at det må være egnet til området.

Cleveland Sage

Cleveland salvie (Salvia clevelandii) bringer kolibrier, bier og sommerfugler til flerårig hagen. Blomsten blomstrer er hvite, rosa, rød, blå eller dyp lilla. Dette salvie vokser 3 til 4 fot høy og blomstrer fra våren gjennom høsten. Det krever svært lite vann en gang etablert. Sage vokser i USDA anlegget hardførhet soner 8 og 9 og Sunset soner 12 om 24, krever full sol og minimalt med vann utenfor regntiden.

Manzanita

Manzanita blomstrer med hvite eller rosa blomster og gjør et godt grunnlag anlegg for et lite vedlikehold hage. Anlegget Navnet betyr "små epler" i spansk fordi det også produserer røde og grønne bær på en mahogny farget bark. Fordi det er tørke tolerant, må manzanita svært lite vann en gang etablert. Grow enten lav busk (Artostaphylos "John Dourley") eller medium bush (Artostaphylos "Sunset"). Det er en langsomt voksende plante. Den manzanita vokser i USDA sone 6 til 9 og Sunset soner 14 gjennom 24, krever delvis til full sol og minimalt med vann utenfor regntiden.

peon

Peoner (Paeonia) bringe avskårne blomster til lite vedlikehold hage i nyanser av hvit, krem, rosa og rødt. Plantene vokser 2 til 4 fot høy og leve i årevis. De dør tilbake etter den første frosten, men nye vekstflater igjen om våren. Vekstsonene varierer fra art. Peoner krever delvis til full sol og moderat vann.

Jule Berry eller TOYON

Folklore tyder på at den berømte byen i Hollywood, California, fikk sitt navn fra jule Berry eller TOYON bush (Heteromeles arbutifolia). Anlegget er innfødt til California og ser ut som en kristtorn anlegget med sine prominente røde bær. Dette anlegget kan forankre et lite vedlikehold hage fordi den vokser opp til 8 fot høye full Søn Den TOYON vokser i USDA sone 5 til og med 9 og Sunset soner 14 gjennom 24, krever delvis til full sol og minimalt med vann utenfor regntiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com