DIY Skjerm sokkel

April 13

Bruk en skjerm sokkel for å vise frem dine samlinger, vise dine favorittgjenstander eller sette ting ut av barnas rekkevidde. DIY vise hyller gi deg en sjanse til å gjøre hyller som er vakkert, nyttig og rimelig.

forbereder Wood

Kjøp flere trestykker som er perfekt kvadrat. Wood skal måle mellom 6 av 6 inches og 8 av 8 inches. Square trevirke vil passe inn i ethvert hjørne i ditt hjem. Sand veden og fjerne grove kanter. Flekker på tre med en vannbasert eller oljebasert beis. Paint tre for å matche interiøret i ditt hjem.

feste Hyller

Fest vise hyller i et hjørne av rommet ditt. Den øverste hylle bør ikke være høyere enn 12 inches fra taket, og hyller bør være minst 8 inches hverandre. For å feste, sette sokkelen inn i hjørnet av rommet ditt. Bruk L-formede braketter og skruer på begge hjørnene av tre som berører hjørnet av rommet. Bruke L-formede braketter på sidene av hyllene, så langt ut til siden som mulig. Feste de L-formede braketter fra bunnen.

Ved hjelp av Hyller

Bruk hyller for å vise gjenstander du ikke ønsker noen å ta. Ikke holde gjenstander på hyller som er mer enn 5 pounds, som de L-formede brak kanskje ikke holde den vekten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com