Hva er en enkel madrass?

April 15

Hva er en enkel madrass?


En enkelt madrass er en type soveoverflate vanligvis fylt med metallfjærer og polstring eller skum. Blant standardstørrelser av madrasser, er det enkelt madrass minste produsert av de fleste produsenter.

Størrelse

I USA og Canada, den gjennomsnittlige lengden på en enkel madrass er 75 inches. De fleste enkle madrasser er rundt 39 inches i bredden. Tykkelsen på en enkel madrass varierer fra produsent til produsent, og selv noen ganger fra stil til stil innen en enkelt produsent linje.

Geografi

I Storbritannia og resten av Europa, er en standard enkelt madrass vanligvis samme lengde som en enkelt madrass i USA, men det er 3 inches smalere på 36 inches i bredden. I Asia, enkle madrasser generelt er 42 inches i bredden og 78 inches i lengde og kommer i en standard 22-tommers tykkelse.

Egenskaper

Enkle madrasser er kjent som to madrasser. Twin madrasser er vanligvis lagt på en boks våren, stiftelse eller plattform for å gi støtte til kroppen din mens du sover. Twin madrasser er ofte satt i køyesenger, som stakk en madrass på toppen av hverandre, som gir tilgang til toppen seng eller køyeseng med en stige.

variasjoner

Noen selskaper produserer en XL, eller ekstra lang, twin madrass, som er 5 inches lengre enn en standard single. En XXL tvilling eller super enkelt madrass er 9 inches lengre og 9 inches bredere enn en standard single.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com