Slik Seal en luftlekkasje i Eaves

April 14

Slik Seal en luftlekkasje i Eaves


Luftlekkasjer i takskjegget kan føre til kald trekk for å gå inn i huset ditt i vinter og varm luft som kommer i løpet av sommermånedene. Takskjegg er området hvor taket møter toppen av siden av huset. Dette kan ikke bare gjøre temperaturen i huset ditt ubehagelig, men det kan også føre til høyere strømregninger. Lekkasjer i takskjegget kan være forårsaket av sprekker i toppen av huset eller hull som ikke var skikkelig lukket. Dette problemet kan enkelt løses ved hjelp av noen silikon.

Bruksanvisning

1 Finn hullene langs takfot på utsiden av huset. Du må klatre opp en stige for å gjøre inspeksjon. Mål størrelsen og bredden på hver gap og markere steder med hvitt kritt. Flytt stigen og fortsett rundt hele huset.

2 Sett inn en tube med silikon inn i en caulk pistol. Skyv den på plass og trykk hardt ned for å låse det i pistolen. Klipp av enden av silikon langs munnstykke med et verktøy kniv. Skjær på skrå.

3 Trykk på avtrekkeren og kjøre en perle av silikon langs alle sprekker og hull smalere enn 1/4 tommers langs takfot av huset. Dekke gapet med en liten perle og flytte rundt hele huset før alle hull og sprekker mindre enn 1/4 tommers dekkes.

4 Spray polyuretanskum inn i alle hullene med bredder mellom 1/4 tommers og 3 inches. Koble plast munnstykke til toppen av boksen og trykk ned. Sprute en vulst inn i gapet og bevege seg rundt hele omkretsen av huset inntil alle hullene er fylt.

Hint

  • Vær alltid forsiktig når du arbeider ute på en stige. At den er på stødig og stabilt bakken når den er i bruk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com