Handikap Krav til Toaletter

May 19

Byggeforskriftene for handicap-tilgjengelige toaletter styres av ADA (Americans with Disabilities Act) standarder for universell utforming, som sikrer at funksjonshemmede bad vil være tilgjengelig og brukbar for den som trenger dem. Disse kravene skal anvendes gjennom design, bygging og endring av bygninger og anlegg.

Toalett Høyde

ADA krav ringe for toaletter til å ha en høyde på 17 til 19 inches, måle fra ferdig gulv til toppen av toalettsetet. Toalettseter kan ikke sprunget til å returnere til en løftet stilling. Valgfrie ADA retningslinjer er gitt som tilbyr spesifikasjonene for toaletter beregnet for barn, i henhold til den aktuelle aldersgruppen at toalettene tjene. For alderen 3 og 4, toalett sete høyde, nok en gang fra ferdig gulv til toppen av toalettsetet, bør være 11 til 12 inches; for alderen 5 til 8, bør høyden være 12 til 15 inches; og, i det uendelige fra 9 til 12, bør høyden være 15 til 17 inches.

Rullestoltilgjengelighet

Klar gulvplass rundt toalett, måle minimum 48 inches i bredde og et minimum av 66 inches i lengde, må gis slik at en funksjonshemmet person å ha med rullestol og for å være i stand til å overføre til toalettet. For en diagonal overføring til toalettet, har klart gulvplass til å være minst 48 inches i bredden med minimum 56 inches i lengde. For en side overføring til toalettet, er minimum klar gulvplass utpekt til å være minimum 60 inches i bredden med minimum 56 inches i lengde. Den klare areal rundt toalettet kan ordnes slik at enten en høyrehendt eller venstrehendt tilnærming til toalettet.

Toalett Stalls

Alle toalettene i nybygg som inneholder toalett boder må gi minst en handicap-tilgjengelig toalett stall som har en tilgjengelig rute. Den minste bredde av et standard kammer er 60 inches. En sidehåndtak må være 33 til 36 inches over ferdig gulv. Hvor seks eller flere boder er gitt, i tillegg til en tilgjengelig stall, minst en stall 36 inches bred og utstyrt med en ytre-svingende, selvlukkende dør og parallelle gripehåndtak på sideveggene er påkrevd.

Håndtak

For boder med inngang fra foran toalettet, må en sidehåndtak har en lengde på 40 til 42 inches og begynne på maksimalt 12 inches fra bakvegg. En 36-tommers minimum lengde grab bar, i en høyde mellom 33 og 36 inches, er nødvendig bak toalettet i boder hvor rullestoler vil gå inn fra siden. Den bakre håndtak må strekke seg minimum 24 inches mot åpen stall side, slik at enten en tilnærming venstre eller høyre side.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com