Populære Kitchen Ideas

February 19

Populære Kitchen Ideas


Kjøkken ideer kan deles inn i to hovedkategorier: stil og bekvemmelighet. De mest populære kjøkken ideer er relatert til stil. Den andre kategorien av flott kjøkken ideer har å gjøre med apparater og funksjoner av bekvemmelighet. Når du velger din stil, det er en overflod av dingser og apparater til lager ditt kjøkken.

Stil

De mest populære kjøkken stiler inkluderer fransk Country, Colonial Country, Moderne og temaer. Den fransk landstil kjøkkenet har naturlige materialer, inkludert god bruk av vakre tre og store, utsmykkede møbler. Komplimenter den rike tre sentrale i denne designen er varme, myke farger som inviterer folk i for en lang, hyggelig besøk. Colonial Country på den annen side, samtidig som det har naturlig tre, har en enklere konstruksjon. Åpne hyller og potten racks er signatur funksjoner i denne stilen. Moderne kjøkken ideer er enkel. Kabinettet er ofte metallisk og mangler designdetalj eller dekorasjoner. Fargene er vanligvis grunnleggende for å ytterligere understreke enkelhet og å presentere en ren, skarp bilde.

Tema kjøkken ideer tillate folk å vise frem sine spesielle følelser. De mest populære kjøkken temaer er dyr, tropisk og retro. Med dyretema kjøkken ideer kan du fokusere dine dekorasjoner på landets kyllinger, griser, kuer, fugler, katter, hunder eller safari. Dette er de mest populære dyr design på markedet. En tropisk tema har lyse varme farger og innslag av frukt, palmer, sand og sjø. Populære kjøkken ideer i et retro tema er sentrert rundt et bestemt tiår i nyere amerikansk historie. 30-tallet har glass knotter, mens 40-årene er fulle av røde og hvite detaljer. 50s markere pastellfarger over en hvit bakgrunn, og 60-tallet ofte utstyre med lyse farger og runde former. Autentisk antikviteter fra en bestemt tiår gi en praktisk sjarm.

Hvitevarer og funksjoner: Teknologi

Utenfor stil, de mest populære kjøkken ideer dreie seg om spesielle funksjoner som gjør kjøkkenet mer allsidig og praktisk. Fra teknologi og integrerte hvitevarer til miljøvennlige produkter, er de mest populære kjøkken ideer utviklet for å gjøre plass mer effektiv og behagelig.

Fremskritt i teknologi har produsert store apparater som blander inn i kabinettet og vegger slik at stilen på rommet blir det sentrale fokus. Disse integrerte hvitevarer er nesten usynlig. De er også mer energieffektive. I tillegg til en reduksjon i bruken av ikke-fornybare ressurser, miljøvennlige produkter laget med formaldehyd-fri lim som beskytter innsiden luftkvalitet. Ettersom teknologien er en stor ressurs i våre liv, er flere og flere kjøkken i dag accessorized med elektronikk, som surround lyd, datamaskiner og flatskjerm-TV.

Hvitevarer og Funksjoner: Arbeidsstasjoner og spiskammers

To andre populære kjøkken ideer er spesielle arbeidsstasjoner og walk-in spiskammers. Walk-in spiskammers bidra til å holde kjøkkenet rent og ryddig, et pluss for dagens travle familier. Disse store lagerområder imøtekomme bulk-shopping kjøp ved å gi god plass for stor størrelse snacks, hermetikk, papirprodukter og andre elementer som ikke brukes hver dag, reservere kjøkkenet for retter, servise og matlaging forsyninger. Spesial arbeidsstasjoner er en annen trender i populære kjøkken ideer. Representerer talenter og lidenskaper av de viktigste kokk i huset, spesialitet arbeidsstasjoner uttrykke individualitet så vel som praktisk. De mest populære spesialitet arbeidsstasjoner er koselige vinsmakings hjørner, pizza-making stasjoner, baking sentre og kaffebarer.

Populære kjøkken ideer gir et forfriskende nytt ansikt til en av de mest brukte rom i huset. Enten du får nye apparater eller endre stilen i rommet helt, er det flere ideer for å friske opp rommet med et nytt utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com