Forklar Water Well Design

May 15

Forklar Water Well Design


Vann brønner er ofte gravd i områder der et hjem viktigste kilde til vann kommer fra grunnvann forsyning og ikke byen avløp. De fleste forbinder brønnene med en kolonne stiger over bakken og en lang hull. I virkeligheten er brønner utformet for å fange strømmen av grunnvann.

Geologi

Geologi har stor innvirkning på utformingen av en brønn. Ifølge Institute of Geologer av Irland nettside, strømmer grunnvann nedoverbakke ved hjelp av tyngdekraften. Brønner må plasseres riktig for å fange opp vannet uten at det bare flyte rundt brønnen.

pumpe utstyr

Brønner må være bred nok til å omfatte pumpeutstyr som bringer vannet til overflaten av brønnen. Ifølge den amerikanske Ground Water Trust nettside, bruk sunn huset brønner pumpeutstyr om 4 inches i diameter.

Dybde

Dybden av en brønn er vanligvis bestemmes på stedet under boreprosessen. Bergarter og grunnvannsstrømning innflytelse hvor dypt brønnen er gravd. De fleste brønnene er foret med stål eller plast foringsrør. Den type casing kan påvirkes av offentlige reguleringer.

vel Screens

Skjermer benyttes for å maksimalisere strømmen av vann inn i en brønn og for å holde rusk steiner og ut av brønnen. Skjermene er vanligvis laget av plast eller rustfritt stål. De er maskin-kutt med retninger av kuttene være ideell for måten vannet renner på stedet.

vel Cap

Vel caps passer over toppen av brønnen. Den caps hindre insekter og andre ting fra forurensende godt vann. Vel caps bør inneholde luftventiler som gjør at fallende vannstand å bli erstattet med luft.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com