Slik reparerer en lekker kjøkkenarmatur Base

May 31

Slik reparerer en lekker kjøkkenarmatur Base


Single-håndtak kjøkken kraner noen ganger utvikle lekkasjer ved foten av kranen tuten. Tuten roterer på en avleder som har to O-ringer. O-ringene satt inne sporene på toppen og bunnen av avlednings. Når O-ringene utvikle sprekker eller strekk, lekkasjer utvikle. Reparere en lekk kjøkkenkran basen krever fjerning av tuten for å få tilgang til O-ringene. Erstatnings ringer og rørlegger er fett er tilgjengelig hjemme forbedring sentre og VVS forsyne butikkene.

Bruksanvisning

1 Åpne skapdørene under kjøkkenbenken og finne to vannavstengningsventiler til kranen. Snu hver ventilhåndtaket med klokken for å stoppe vannstrømmen til kranen. Gå tilbake til vasken og skru på kranen håndtakene for å eliminere eventuelle vann som fortsatt kan være i linje. Slå av håndtakene når det ikke er vann som kommer ut av tuten.

2 Ta ut festeskruen som fester kranen håndtaket til toppen av tuten med en umbrakonøkkel. Trekk i håndtaket og fjern kassetten mutter med et par av slip joint tang. Løft tuten av kranen.

3 Sett en liten flat skrutrekker mellom gummi O-ringer og avledningsventilen. Avledningsventilen er kragen som tuten passer over og roterer rundt. Lirk O-ringene med skrutrekkeren.

4 Rengjør sporene at O-ringene passer rundt med en ren klut. Påfør en liten film av rørlegger er fett i løpet av de nye O-ringer med fingertuppen. Rull den nye O-ringer over avledningsventilen og i sine spor. Pass på at det ikke er noen vendinger i ringene når de er i sine respektive spor.

5 Plasser tuten tilbake over avlederen og træ kassetten mutter tilbake på tuten og kassett. Stram mutteren med slip joint tang. Sett håndtaket tilbake på toppen av tuten og fest med justeringsskruen. Slå på vanntilførselen til kranen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com