Ved å plante bringebær busker i Eastern Washington State

May 30

Ved å plante bringebær busker i Eastern Washington State


Eastern Washington State er preget av lave temperaturer og tørt klima. The United States Department of Agriculture plasserer Eastern Washington innen Plant hardførhet soner av 5 og 6.

Vinter og Fall

Bringebær er egnet for tempererte, milde vintre, som er sjeldne i Eastern Washington State. Planting under kjølige sesonger er ikke anbefalt. Gi ly for bringebær busker. Plante dem i et område som er beskyttet mot vind og frost. Unngå lokalisering dem i frost lommer på bunnen av bakker og skråninger eller på kantene av en struktur.

Vår og sommer

Washington State University Gartnere anbefaler kulturarv og Sumner sortar for Eastern Washington. Disse busker er sen-sesongen busker, redusere muligheten for skade fra våren frost. Kjøpe planter på et hagesenter eller barnehage og plante dem i et beskyttet område etter siste frost dato. Sommeren planting er ikke anbefalt. Sommervarmen stresset stunts bringebær busk vekst. Planting på denne tiden øker plantens stress.

Pollinering og Harvest-

Bringebær selv pollinering, så det er ikke nødvendig å plante mer enn en busk. Bringebær bør gi frukt i hele juni og juli.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com