Svart Needlerush Planter

February 13

Svart needlerush (Juncus roemerianus) er en sann rush. Det er funnet i det sørlige USA, men det strekker seg nordover til Delaware og vestover til Texas, ifølge Center for Aquatic og Invasive Plants ved University of Florida. Det er en høyt gress og dets stammer ende i svært skarpe poeng. Dette anlegget er vanlig i saltmyrer.

Beskrivelse

Svart needlerush har mange andre vanlige navn, hver peker til sin farge og den unike formen på bladene ta - needlelike på tuppen og skarp nok til å forlate et inntrykk på huden. Slike navn omfatter svart gress, svart rush og needlerush gress. Svart needlerush kan nå høyder i overkant av 5 fot. Fargen er gråaktig grønn og har ofte en svart fargetone. Dette er en klynger, flerårig gress som danner tette bestander.

Bruker

Ifølge USDA, er svart needlerush ofte brukt i elvemunningen restaurering langs Atlanterhavet og Gulf Coasts. Den trives i både saltvann og brakkvann. Svart needlerush er spesielt nyttig i områder hvor vannet har relativt høye nivåer av fortynnede organisk avfall der det fungerer som et filter. Det er ofte plantet i menneskeskapte våtmarker for denne svært formål. Needlerush degraderer å gi mat for fisk og krepsdyr byttedyr, og dermed styrke myr og våtmark økosystemer.

Utvikling og Spread

Svart needlerush vokser i et bredt utvalg av smuss, fra nesten ren sand til leireblandinger, forutsatt at pH-verdien er mellom 4,0 og 7,0. Needlerush sprer seg ved jordstengler, men det faller også frø hvert år. Frøene skal spire hvis de har tilgang til sollys; vanligvis de som er flytende på eller nedsenket i vann vil spire. Dette gresset danner tette bestander som vokser til størrelsen på enger og kan nå dekar i størrelse, ifølge University of Florida. Det er en av de dominerende sumpplanter i den sørlige Atlanterhavet og Gulf Coasts, ifølge USDA.

Native Status

Svart needlerush er en innfødt flerårig vann gress. På grunn av sin opprinnelige status, er det foretrukket for restaureringsprosjekter og landskaps i elvebreddebufferen soner. Invasive akvatiske arter spredt vidt og raskt på grunn av sin nærhet til vann, så velg innfødte planter når slike valg må gjøres.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com