Hvordan rengjøre væsken i en Hoover Steam Vac

May 29

En Hoover Steam Vac er en rimelig oppreist vakuum i stand til både å suge opp rusk og damp rengjøring av tepper. Den doble tank design gjør det enkelt å effektivt damp rense teppet. En tank holder tepperengjøringsoppløsningen og den annen samler det skitne vannet som er trukket tilbake inn i maskinen. Heldigvis, rengjøring av skitne væsken sugd opp av Hoover Steam Vacuum er veldig enkelt og tar bare noen få minutters tid.

Bruksanvisning

1 Slå av Hoover Steam Vac, og trekk ut ledningen fra stikkontakten. Trykk ned på den øvre, ren tanken håndtaket og trekk den frem. Sett den rene tanken til side.

To trinn på håndtaket frigjøringspedalen og sakte senke vakuum håndtaket til gulvet. Rotere den skitne vanntanken låsene utover, bort fra vakuum på begge sider av maskinen. Løft tanken bort fra vakuum og ta det til vasken.

3 Løsne lokket fra baksiden av skitne tanken og fjerne det. Hell den skitne væske ut av tanken. Skyll tanken og lokket med kaldt rennende vann.

4 Sett på lokket og forsegle tilbake låsen. Plasser beholderen tilbake inn i vakuum og sikres i stilling ved å rotere tanksperrene tilbake mot innsiden av vakuum.

5 Trykk på håndtaket låsen og løft vakuum håndtaket til du hører et klikk. Bytt ut den rene tanken.

Hint

  • Rengjøring av skitne tanken umiddelbart etter bruk forebygger uønskede lekkasjer på grunn av overfylte og vil forlenge levetiden på filteret.
  • Hvis du mister suge, ring din lokale Hoover Factory servicesenter for å få hjelp. Løse problemet før enn senere vil unngå ytterligere skade på maskinen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com