Hvordan bygge en Wood Meadow Benk

May 26

Hvordan bygge en Wood Meadow Benk


Nyt eng eller hage med en enkel trebenk som du kan bygge selv. Mindre snekker ferdigheter og noen forsyninger er alt du trenger for å gjøre plass til noen uteområde. Disse instruksjonene er for en 2-x-4 benk laget av trykkimpregnert trevirke. Juster målingene som er nødvendig hvis du ønsker en større benk for bassenget eller verksted.

Bruksanvisning

1 Tegn opp en materiell liste med målinger for tre utendørs benk. Kjøp press-behandlet trelast som det gir beskyttelse mot mugg og insekter. Din lokale Oppussing butikken vil ha alle forsyninger, og kan tilby et skjære tjeneste for behandlet trevirke uten ekstra kostnad.

2 Line opp 4-fot lange stykker av behandlet trevirke side ved side. Legg dem tett sammen uten å berøre. Endene bør være enda.

3 Bor små hull til skruene i 2-x-2s, ett hull hver 3 inches. Plasser to-fot lange 2-x-2 tre seler på tvers av plankene, hver en fot fra lengden skogbrynet og 6 inches fra bredden kanten. Fest bukseseler til de behandlede tre planker med skruer.

4 Plasser to av 1-tommers 4-x-6 ved siden av hverandre og plassere en av de en-fots lange 2-x-2s i midten. Fest med skruer. Gjenta dette trinnet to ganger til. Du vil ha tre bukseseler for tre benk.

5 Legg den benk med ansiktet ned. Plasser to av bukseseler på hver ende og en i midten av setet. Fest bukseseler med skruer.

6 Sand trebenk med tunge sandpapir for å fjerne eventuelle splintrede stykker eller grove kanter. Avslutt tre eng benk med et lag med tre sealer for å beskytte den mot fuktighet.

Hint

  • Legg et lag med tre sealer årlig for å beskytte benken mot elementene.
  • Bruk vernebriller og hansker når du arbeider med tre for å unngå å bli såret av splinter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com