Rock støttemur Ideas

April 8

Rock støttemur Ideas


For mange huseiere med en unlevel mye, eller en skråning, støttemurer er nødvendig. Andre skaper terrasser i hagen deres og legge en støttemur for arkitektonisk interesse. Mens det er mange materialer å velge mellom for eksempel tre eller liggende slips, rock og stein produktstøttemurer er et godt valg for holdbarhet, mindre giring og attraktivitet.

Natural Stone

Hvis veggen er mindre enn tre føtter, kan du vurdere å bruke feltet stein, stabling to rekker, side ved side. Velg steiner nøye og plassere større steiner på bunnen, begrave dem halvveis i jorda. Tilfeldig av stein former og farger legge til appell. Hvis du trenger en høyde større enn tre fot vurdere store steinblokker. Disse må plasseres med maskiner stand til å løfte og sette dem.

Betongelementer Stone

En enkel og attraktiv måte å få riktig størrelse steiner er å kjøpe prefabrikerte betong steiner som er jevne i størrelse, lett å manøvrere og kan ofte kjøpes i farger for å utfylle eller aksent din landskapsarbeid. Disse er stablet tørr og sammenlåsing for å lette konstruksjonen. Hvis høyden er over tre føtter, må du terrasse på bakken og bygge egne vegger for hvert nivå.

Falt stein Walls

Ramlet steiner, med mykere kanter, gjør en tiltalende støttemur. Bygge dem med ulike størrelse steiner i et tilfeldig mønster for en interessant utseende. Disse veggene må være sementert sammen, kan være så tykk som du velger, og toppet med capping steiner. Stones kan kjøpes i ulike nyanser av brunt, grått og gult.

Faux Stone Wall

Hvis du ikke & rsquo; t har tid, talent eller penger til å bygge en stein støttemur, vurdere å bygge en mur første av billige slagg blokker og vender det med stein. De slagg blokker, sementert sammen, vil beholde jord og bruk av faux foran vil være dekorativt og naturlig utseende. Du kan møte blokker med stein-aktig materiale, murstein, stein fliser eller opprette en stein finish til overflaten.

dekorative Brick

Bricks kommer i mange forskjellige former, farger og størrelser, og kan være allsidig som en støttemur. De er lette å bøye til et landskap kontur på grunn av den mindre størrelse. Fargene varierer fra hvit, til rød og brun, gul eller grå. Brukte murstein lage en rustikk Old English utseende og gjør en fin bakgrunn for en murstein patio eller terrasse. Bricks må innmurt sammen. Pre-fab klosser kan kjøpes og noen typer er sikringsanlegg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com