Skifer Vs. Slate

April 7

Skifer Vs. Slate


Når det gjelder å bygge utendørs terrasser, dekk og veier, er det en rekke materialer du kan velge mellom, alt fra granitt til skifer til skifer og utover. De foretrukne materialer for utendørs bruk er skifer og skifer, ikke bare på grunn av sin robuste, naturlige skjønnhet, men også på grunn av sin holdbarhet. Mens de er like, er det noen forskjeller mellom de to som kan påvirke din avgjørelse.

Color Variasjon

Når det gjelder å dekorere din gårdsplass, dekk eller plen gangvei, fargen er vanligvis en del av beslutningsprosessen. Skifer er også kjent som sandstein i mange deler av verden, og fargene har en tendens til å bli grå, brun og rød, eller nyanser av disse. Skifer, på den annen side, er like variert som den delen av verden er det lånt fra, med farger som spenner fra grå til svarte, brunt, grønt, lilla og utover. Mens jordfarger er mest vanlig, kan du finne skifer i mange forskjellige farger.

Pris

Prisen er alltid en avgjørende faktor når det gjelder å planlegge dine utendørs prosjekter, og i forhold til skifer og skifer, det er drastiske forskjeller. Den gjennomsnittlige kostnaden av skifer ligger på rundt $ 4 til $ 6 dollar per kvadratfot, mens skifer prisene kan variere oppover på $ 25 til $ 35 per kvadrat fot, bare for materialet. Spesial skifer kan koste mer, og du befinner deg i landet kan også påvirke den faktiske prisen, men skifer er nesten alltid billigere enn skifer.

installasjonskostnader

Gitt det faktum at skifer er tyngre og mer vanskelig å manøvrere, er det derfor vanskeligere å installere i forhold til skifer. Jo mer manuelt arbeid involvert, jo høyere lønnskostnader vil bli. Store stein operasjoner kan kreve bruk av tunge maskiner for å løfte steinbiter på plass, mens skifer er nesten alltid solgt i fliser eller paver format, noe som betyr at det aldri krever tungt utstyr. Budsjettet vil avgjøre hvilken type stein er best for deg.

Varighet

Mens skifer er et holdbart materiale samlet, er skifer definitivt mer holdbar i sammenligning. Skifer fliser er laget av sediment som har forsteinet over tid, men selv de mest holdbare typer skifer kan ha myke flekker der materialet vil etter hvert pulver ut med foten trafikk og slitasje. Skifer, på den annen side, er vanligvis dannet av sandstein med andre festeelementer, og mens det er også en sedimentær stein, er det langt mer holdbar enn skifer, og vil aldri pulver ut over tid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com