Hvordan å opprettholde en utendørs badestamp

March 12

Hvordan å opprettholde en utendørs badestamp


Hvis du har en badestamp ute, må du vite hvordan du skal vedlikeholde det riktig, slik at det er trygt å bruke, og vil ha det oppvarmede vannet du trenger i alle klima. Opprettholde en badestamp som er utendørs er litt forskjellig fra å opprettholde et innendørs boblebad. Du ønsker å være i stand til å bruke boblebadet når stemningen passer deg, og det betyr at det må holdes rent, varmt og vannet Forutsetningen må være trygg.

Bruksanvisning

Vedlikeholde Tub

1 Hold ovnen på varme hele tiden. Når du er klar til å bruke badestamp, må du få tilgang til temperaturkontroll for å heve temperaturen på vannet. Dette tar vanligvis bare ca 20 minutter i varmt vær eller 40 minutter i kaldt vær. Når du er ferdig, kan du senke temperaturen tilbake til varme.

2 Hold en isolator dekselet på boblebadet til enhver tid når den ikke er i bruk. Dekselet bidrar til å holde vanntemperaturen varm og vil holde rusk ut. Kontroller at dekselet passer hele karet området og forsegler sidene av den indre karet.

3 Test vannet daglig for å sjekke klornivå. Bruke bassenget test kit for denne prosedyren. Nivået av klor bør være mellom 3 og 5 mg på testsettet tabulator beholder. Hvis du må annonsen klor, følg instruksjonene på klor flasken.

4 Test pH-nivået daglig. Den ideelle pH er mellom 7,2 og 7,6 på test kit diagrammet. Du må legge til pH minus eller pluss å få den ideelle lesing. Dette lesing kan gjøres når du sjekker klor lesing.

5 Se på vannet i badestampen for å se om det blir skummende. Hvis det er, må du legge til anti skummende agent som kommer med badestamp kjemiske kit. Følg retning på flasken for å lage og bruke anti skummende agent.

6 Bruk sjokk agenten ukentlig for å sjokkere badestamp. Yu bør ha en ikke-sjokkerende middel i den kjemiske kit for denne prosedyren. Merk: Dette bør gjøres ukentlig når bruken er tung og bi-ukentlig med lett bruk.

7 Rengjør filteret på badestamp med filter renere og bruke reservefilteret å skifte filter som rengjøres. På denne måten har du alltid et rent filter for å bruke med en gang.

8 Bruk en badestamp renere å fjerne skalering hvis du har hardt vann. Dette gjøres vanligvis månedlig. Du bør også rengjøre overbygg hver måned med en klorløsning for å fjerne eventuelle mugg eller skitt som har dukket opp. Bytt badestamp filtre hvert år, så du har tilstrekkelig filtrering.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com