DIY Stone Finer på Betong

June 6

DIY Stone Finer på Betong


Naturstein er dyrt og vanskelig å installere, men stein finér er lett, enkel å arbeide med og rimelig. Legge stein finér til betong krever litt planlegging og forberedelser, men gjør en utmerket DIY prosjekt for å legge til karakter i eller utenfor hjemmet.

Stone Finer Alternativer

Forbrukerne vil finne et bredt utvalg av stein finér egnet for DIY-prosjekter. Velg konstruert eller ekte stein finer tilgjengelig i paneler eller som individuelle fliser egnet for innvendig eller utvendig bruk. Paneler har individuelle stein finér steiner festet til et underlag produkt som gir enklere installasjon og gir fuktighet beskyttelse på baksiden av hver stein. Stiler av stein skallfasetter er like mange som de steinene som finnes i naturen.

Preparat

Forberedelse er nøkkelen til suksess for enhver DIY-prosjekt; Dette gjelder spesielt når du legger stein finér til betong. Betong, enten det er en vegg, gulv eller gangvei, må være rene. Hvis betongen synes å ha en svært glatt overflate, bruk en etsning løsning eller jeksel til grov opp overflaten, så mørtelen vil følge betongen.

Lekte må festes til betongoverflaten, vanligvis ved å spikre det ned. Lekte er en netting stoff, ligner på hønsenetting, som vil støtte mørtel og stein. Sørg for å overlappe kantene og pakk lekte rundt hjørner. Følg produsentens instruksjoner for installasjon.

Cutting Stone Finer

En våt så er det nødvendig å kutte ekte stein finér paneler eller individuelle fliser. Lei, heller enn å kjøpe, dyre verktøy eller verktøy som trengs for bare en DIY-prosjekt, for å spare penger.

Velg riktig Mortar

Velg riktig mørtel for programmet, for innendørs eller utendørs bruk. Mørtel kan kjøpes ferdigblandet eller som et tørt pulver vil du blander med vann selv. Velge en mørtel av den samme farge som fuger som skal brukes etter at steinen finér har blitt installert.

Tips

DIY stein finér vil ha et profesjonelt utseende hvis du legger merke til detaljene. Hold steinene ren under installasjonen. Overflødig mørtel på verktøy og på hendene vil jord finér. Når mørtelen tørker på steinen er det vanskelig å fjerne. Oppretthold rette linjer under installasjon ved bruk av kvadratiske eller rektangulære kutt stein finér.

Safety Warning

Bruk alltid vernebriller og følg sikkerhetsprosedyrene når kutte stein finér eller metallnett, og når du spikrer gjennom betong.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com