Hvordan fikse opp en Attic

June 24

Hvordan fikse opp en Attic


Ettersom tiden går, kan en gang-romslige hjem begynner å føle trang. Hvis du flytter eller bygge et tillegg ikke er mulig, deretter konvertere et eksisterende rom til et annet formål kan være et alternativ. Kjellere og garasjer er ofte brukt til slike konverteringer, men huseiere kan også vurdere sine loft. Noen loft er for små til å bli omdannet til noe, men lagringsplass, men hvis loftet er stor nok, kan det være nyttig for et annet formål.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din lokale zoning bord for å lære byggeforskrifter du må følge under bygging. Det er viktig å begynne med dette, så det kan i stor grad påvirke utformingen av loftet og din tiltenkte bruk for det. For eksempel, noen kommuner krever at et loft stue har flere utganger i tilfelle brann, samt en hel trapp - rullegardin stigen kan ikke passere mønstre.

2 Design den nye loftet. Hvis loftet er allerede strukturelt komplett i den forstand at ingen større konstruksjon er nødvendig, kan du designe loftet selv med å skissere den ut på papir eller ved hjelp av en dataassistert konstruksjon (DAK) program. Google SketchUp er et gratis CAD program som du kan laste ned til datamaskinen din. Hvis store arbeid er nødvendig, for eksempel bygging av en trapp, ansette en arkitekt er et alternativ å vurdere.

3 Konstruer en inngang og nødutgang til loftet om nødvendig. Bygge en hel trapp for å erstatte en pull-down stigen inngangen er et stort prosjekt som kan være svært utfordrende for en gjør-det-selv-hus, slik at du kan være bedre å ansette en entreprenør for denne delen av prosjektet. Installer en krise-exit systemet også. Dette kan innebære å konstruere en annen trapp, men dette kan ikke være mulig på grunn av plass og pengesaker. I stedet kan du kjøpe en flukt stige, noe som kan vippes opp og passer på innsiden av veggen under et vindu.

4 Isoler loftet. Installer rullet glassfiber isolasjon langs taket mellom sperrene, og inspisere isolasjon mellom gulvbordene. Dersom det har blitt komprimert, erstatte det, som isolasjon blir mindre effektiv når den er komprimert. Du kan bruke rullet glassfiber for dette, men løs-fill isolasjon kan fungere bedre, fordi det gjør det mulig å fylle alle sprekker på loftet lettere enn glassfiber ruller gjøre. Hvis du trenger å legge til flere gulvbjelker), legge gulvet isolasjon etter at de nye bjelkene har blitt installert.

5 Bygg et gulv for loftet. Hvis loftet er helt uferdig, "gulvet" kan bestå kun av takbjelker med isolasjon i mellom. Hvis dette er tilfelle, må du bygge en undergulvet over takbjelker. Et annet problem med gulv er avstanden mellom bjelkene, spesielt i eldre boliger. Den vanlige standarden med en avstand på bjelkene er 16 inches, men i det siste var det ofte 24 inches. For å gi ekstra støtte til loftsetasjen, må du kanskje installere ekstra bjelkelag mellom de eksisterende bjelkene. Etter bjelkene er installert, dekk dem med ark av 1/2-inch kryssfiner å danne undergulvet.

6 Installer nye vinduer for loftet. Dette ikke bare gir naturlig lys, det hjelper også å ventilere loftet. Skjær hull gjennom vegger og konstruere en ramme på veggen for hvert vindu, igjen etter lokale byggeforskrifter. Installer de nye vinduene, og pass på at du forsegle dem skikkelig for å hindre lekkasjer.

7 Installer ventilasjon for loftet. Dette kan innebære å utvide ditt hjem HVAC (oppvarming, ventilasjon og air conditioning) system til loftet, eller installere en takvifte for å sirkulere luften.

8 Fullfør eventuell nødvendig elektrisk arbeid. Installere nye lysarmaturer eller en takvifte til eksisterende ledningsnett er noe du kan gjøre selv (hvis du er komfortabel med elektrisk arbeid), men hvis du kjører en ny elektrisk linje til hjemmet ditt viktigste boksen, ansette en elektriker til å installere den. Ikke bare er det svært farlig hvis du ikke vet hva du gjør, men mange lokaliteter krever at det utføres av en sertifisert profesjonell.

9 Konstruer lagringssystemer på loftet. Førstevalget for mange mennesker er en full-størrelse skapet, men du kan også dra nytte av de trange områder langs sidene av loftet ved å bygge skuffer eller skap i disse områdene.

10 Avslutt veggene ved å skru gips paneler til takbjelkene, så dekker skjøtene mellom ulike paneler med sparkelmasse og gips tape. Påfør et strøk med primer til gips, etterfulgt av to strøk med maling.

11 Sett inn den nye gulvflaten. Alternativene inkluderer teppe, parkett og fliser.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com