Hvordan bygger jeg en drenering System?

June 24

Hvordan bygger jeg en drenering System?


Drenering vann bort fra en bygning er en effektiv måte å sikre integriteten til en stiftelse. Uten en skikkelig vanndreneringssystem, kan eiendommen erodere og blir ustabile, koster langt mer penger for å fikse enn en enkel vann omdirigering system.

takrenner

Avhengig av mengden av nedbør for et område, takrenner trenger å bli festet langs kanten av taket. Rennene skal deretter ruten vannet inn nedløpsrør som trakt vann ned fra taket og ned på bakken og vekk fra strukturen og dens fundament.

Piping

Vannet kanaliseres til bakken skal deretter transporteres bort fra grunnmuren med en grøft, eller fransk avløp. Skjær i bakken med en spade og lage en to-fots dyp grøft, omtrent seks inches bred. Plasser en fire-tommers bred avløpsrøret langs lengden, holder røret parallelt med overflaten av jorden.

Vannstrøm

Ettersom avløpsrøret strekker seg godt forbi bygningen, vil den naturlige skråningen bringe røret utløp opp til overflaten for å fjerne vannet. Siden vann er langt fra bygningen, kan den deretter bli absorbert av den omgivende jord uten å påvirke bygningen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com