Hvordan Grow Lavendel i ørkenen

July 25

Hvordan Grow Lavendel i ørkenen


Lavendel planter bringe rikelig duft og farge til hagen, og er overraskende lett å vokse. Lavendel tilpasser seg godt til ørkenen miljøet fordi det er innfødt til varme, tørre områder i Middelhavet. Plante lavendel i en solrik beliggenhet i landskapet. Utfordringen i ørkenen kommer til å være å holde et øye med fuktighetsinnholdet i jorda som det vil ha en tendens til å tørke ut raskere enn i andre regioner.

Bruksanvisning

1 Endre jord i planting området slik at det er godt drenert, om nødvendig. Legg 3 til 4 inches av grov sand eller grus, og bruk en hage gaffel til å kombinere det med de beste 6 inches av jord. Lavendel trives i sand eller sandete jord.

2 Top-kjole jorda rundt lavendel anlegget med mulch. Kompost er den ideelle mulch materiale for ørken vokst lavendel siden det leverer næringsstoffer mens du holder jorda kjølig. Spre kompost på jorden helt rundt anlegget og ut til sitt bredeste punkt; du trenger ikke ekstra gjødsel.

3 Stikk fingeren i jorda å bestemme fuktighetsinnhold. Vanne lavendel når jorden er helt tørr. Mett jord og deretter la det tørke igjen før du vann. Hvis lavendel er plantet i seg hele dagen, holde et øye på jorda som det kan tørke ut raskere under den varmeste delen av sommeren i ørkenen.

4 Klipp av alle blomsterhodene når de dør tilbake. I løpet av våren, avskåret en tomme fra spissen av hver stilk. Ikke beskjære lavendel i det hele tatt etter september da det kan fremme ny vekst som kan bli drept i en tidlig frost.

5 Beskytt lavendel fra sterk vind i vinter etter mounding mulch over anlegget og oppføring av ly rundt det med burlap festet til trestolper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com