Amerikanske Beech Tree Diseases

August 29

Den amerikanske bøk, eller Fagus grandifolia, er et stort, saktevoksende tre som til slutt når en moden høyde på 50 eller flere føtter, med skogens trær vokser opp til 120 fot. Selv om treet er utsatt for en rekke sykdommer, er bare en alvorlig. Den lave forgrenet treet er innfødt til Nord-Amerika og gir tett skygge med sine blanke, grønne blader, som slår bronse til lys brunfarge i høst. Barken av eldre trær ligner elefant hud.

Bøk Bark Disease

Beech bark sykdom begynte i Europa og spredte seg til USA på 1930-tallet, som vises først i Maine rundt 1932. Forskere sier at ikke alle trær utvikler sykdommen selv når tilstøtende trær er infisert med bøk bark sykdom. Selv om det er ingen kur for sykdommen, kan infiserte trær skal behandles. Likevel alvorlig infiserte trær generelt gi etter for bjørk bark sykdom. Horticulturalists si at bøk bark sykdom skjer etter en nonnative ullen bøk skjoldlus strømmer på et tre, og skaper et sår i barken. Deretter en sopp invaderer det området, drepte bark og insekter. Både bøk skjoldlus, Cryptococcus fagisuga, og en av to Nectria sopp må være til stede for bøk bark sykdom å danne. Selv soppen ikke kan kontrolleres, kan bøk bark sykdommer bli behandlet ved hjelp av hagebruk olje for å få tak i målestokk.

bøk Scale

Bøk skala sykdom alene vil ikke drepe en amerikansk bøk treet. Ikke desto mindre er det viktig å kontrollere bøk målestokk sykdom for å bidra til å forebygge bøk bark sykdom. Den Cryptococcus fagisuga skjoldlus er liten og soft-bodied. Deponerer sine egg på bark av bøketrær. Når larvene dukker opp, begynner de fôring på barken, forårsaker sår i barken og utskiller en hvit voks.

Nectria Sopp

To arter av Nectria sopp kan forårsake bøk bark sykdom. Men mens rektor sopp, N. coccinea var. faginata, regnes som en svak parasitt, den andre arter, N. galligena, er en vanlig patogen som forårsaker cankers i mange løvtre treslag, sier plante patologer med US Department of Agriculture Forest Service. Sopp produserer sporer på bark.

blødning canker

En canker er et sår eller sår på barken av et tre. En blødning canker på en infisert amerikansk bøk treet er en som har en brunlig væske oser fra den. I alvorlige tilfeller, bladene visner og grenene på treet dø. Hvis et tre har blødning canker, vil symptomene i kronen har blader som er mindre og lettere grønne enn normalt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com