Beskrivelse av en Toalett

August 29

Beskrivelse av en Toalett


Versjoner av avfall fjerning systemer som er manuelt eller på annen måte spyles med vann vises gjennom historien på steder rundt om i verden, som starter i Skottland hvor stein strukturer antas å ha plassert grunnleggende toaletter. Det var ikke før 1596 at en versjon av den moderne flush toalettet ble opprettet av Sir John Harrington of Britain.

Form

Formen på den tradisjonelle flush toalett gir en kompakt, selvstendig flush og fornye avfallshåndtering enhet som kan passe inn i en relativt liten plass, og opererer med standard kaldt vann og avfall rørforbindelser. Den nedre skål hvor avfallet er avsatt har en stor åpning ved sitt laveste punkt for å gi enkel evakuering. De exit rør danner formen av en "S", som spiller en nøkkelrolle i fysikken i flush. Tanken ovenfor har en ulåst lokket så toalettet påfyllingsventilen kan være umiddelbart tilgjengelig.

Toalett Fyll Valve

Påfyllingsventilen er den mest kompliserte delen av toalettet, siden det har alle de bevegelige delene. Toalett holder en reserve av rent vann i en tank satt over den nedre bolle. Når toalettet er spylt dette rent vann blir frigjort ved en gummiklaff festet til spylehåndtaket av en metallkjede, og kommer inn i skålen via tyngdekraften alene. Den fallende vann-nivået inne i tanken bevirker et plastbrett, som er festet til den rent vann inntaksventilen, for å slippe, og dermed åpne ventilen og la rent vann kan strømme inn i reservetanken. Tanken langsomt fyller opp inntil plastflottøren har nådd normal vannstand høyde, og dermed på nytt lukking av innløpsventilen. Under påfyllingen noe av rent vann ledes inn i skålen under via en liten slange og rørsystem i tanken.

fysikk

Den "S" formet rør som fører fra bollen til avløpsrør utover, fungerer som en felle for avfall, hindrer fremmedlegemer kommer inn i bygningens avløp, og forhindrer kloakk gasser fra sikkerhetskopiering inn i bygningen. Den fungerer også som en vann-nivå hevert. Den oppadgående sving av "S" fungerer som et høydepunkt i løpet som vannet ikke vil stige uten å bli sluppet ut i avløpsrøret. Når toalettet spyles, et rush av vannet fyller skålen raskere enn røret kan trakt den ut. Vann-nivået stiger over den oppadgående "S" bend og skaper en hevert virkning som suger ut vann og avfall inntil nivået igjen synker under den oppadgående "S" kurve. De trange veggene i utløpsrør øke suge og kraft flush som vann og avfall blir presset gjennom.

andre typer

Mer komplekse versjoner av flush toalett inkluderer dual flush toalett, som lar deg velge hvor mye vann du ønsker å frigi og som finnes vanligvis i hele Europa, og den trykk bistå toalett, som bruker komprimert luft til å drive flush og som finnes i mange høyhus.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com