Hvordan legge ved en pipe til I-bjelke

July 19

Hvordan legge ved en pipe til I-bjelke


Når rør installeres i kommersielle og industrielle bygninger, blir vekten av røret eller ledningen som holdes av bygningens jern arbeid. Stål I-bjelker skape bygningens skjelett, og er de beste støtte for gass, elektrisk, og flytende VVS og mekaniske rør. Rørene er forbundet med de jernbjelker med et utvalg av rør hengere og mekaniske klemmer.

Bruksanvisning

1. Beregn vekten av røret for å koble seg til I-bjelken. PVC-plast rør er forbundet med en mye lettere vekt kontakt enn en tung jern gass eller vann linje. Før røret kan tilkobles, må riktig rørforbindelsesstykke velges basert på vekten av røret.

2 Sjekk om det er noen byggeforskrifter som dekker rør installasjon, og minimum avstand mellom festene. For en sikker installasjon, er røret holdes sikkert, og i en ny konstruksjon setting, er disse parametrene sannsynlig bestemt av byggeforskrifter.

3 Fest kontaktene til stål I-bjelke. Sjekk at hvert feste er fast forankret til I-bjelke.

4 Fest den andre delen av hengeren til røret, og deretter koble de to delene av feste sammen. De fleste rør kleshengere er utformet i to deler for å forenkle prosessen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com