Hvordan velge en Biomasse Stove for oppvarming

August 2

Hvordan velge en Biomasse Stove for oppvarming


Alle fossilt brensel startet som biomasse, organiske molekyler forvandlet av tid og trykk til olje, kull og gass. Med høye oljepriser, bør du vurdere å ta en snarvei og brenne biomasse direkte med en biomasse ovn laget spesielt for oppvarming.

Bruksanvisning

1 Se inn det siste innen design. Moderne teknologi har økt effektiviteten i nye ovner til hvor biobrensel kan redusere oppvarming regninger. Hvis du bruker ovner fyrt med pellets, vil du brenne resirkulert avfall laget av sagflis. Pellets er så konsekvent i form som ovner kan mate dem automatisk. Cornell University er for tiden forsker på å generere gress pellets til drivstoff biomasse ovner. Dette ville være en fin måte å faktisk sette plen borekaks å bruke.

Flere nye ovner har ingen likhet med pot bellied varmeovner av yore. Det er attraktive tillegg til ethvert stue med vinduer for å se flammene. Hvem vet, du bare kan favorisere de dansende bilder over TV?

2 Betrakt en amerikansk Made Stove av Bixby. Bixby Energy Systems har skapt en ovn, Max Brann, som brenner ikke bare pellets, men mais. Det er en høyteknologisk vidunder med trykknapp start, en automatisk hopper og termostat. Denne ovnen bruker vifter for å sirkulere varm luft gjennom rommet ditt. Ash blir automatisk slettet fra brenneren hvert 45. minutt. Ovnen drift styres av en innebygd datamaskin som produserer en forbrenning som Bixby sier er mer enn 99 prosent nøyaktig. Det vil ta litt tid å venne seg til å skrangle av korn kjerner automatisk matet til brenneren, men komfyr eierne jeg vet ikke engang merke til at liten støy lenger.

3 Få en som ikke forurenser luften. Dagens biomasse ovner forbruker drivstoff rent i motsetning til røyken som spyr fra tradisjonelle tre brennere. Mange nye ovner kommer med EPA-godkjente katalytiske combusters som vil brenne av de fleste av forurensende gasser en prosess som kan øke ovnens effektivitet med så mye som 10 prosent.

4 forutse de pengene du sparer. Huseiere har blitt overrasket over hvor mye penger de har spart ved oppvarming med biomasse i stedet for fossilt brensel. Nøkkelen ligger i å finne drivstoff som er billig og lett tilgjengelig der du bor. I gården belte, kan korn være overraskende billig som drivstoff. Jeg har personlig snakket med bønder som vier en del av sine avlinger til oppvarming. På andre områder, kan biomasse så eksotisk som oliven groper gjøre jobben for svært lite.

Bixby hevder at biomasse ovner betale for seg i tre til fire år i forhold til oppvarming med fossilt drivstoff. Biomasse ovner er et stort skritt mot energi uavhengighet og er en seriøs alternativ verdt å vurdere som dagene blir kortere og vi uunngåelig lusket mot kaldere vær i høst.

Hint

  • Mange i verden som fortsatt brenner ved, kull, torv og selv møkk til varme og lage mat. Tradisjonelt har disse ovnene kreves mye arbeid for å høste biomasse, enten det chopping tre eller grave møkk.
  • Det er ofte vanskelig å holde peiser eller ovner ren.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com