Southern California Garden Plants

August 2

Southern California Garden Plants


Southern California har kyst, fjell- og ørkenområder. Til tross for at mange hager i Sør-California dele regionens middelhavsklima, med sin sol, mildt vær og lys nedbør. Fordi regn gjennomsnitt 10 til 15 tommer i året i denne middelhavsklima, sørlige California hager må vannes og planter som er tørke tolerant har en fordel.

stauder

Southern California hageplanter trenger for å tåle tøffe forhold. Elastiske flerårig varianter som trenger lite vedlikehold er ideelle. Lily of the Nile, Agapanthus africanus, produserer klynger av blå blomster på sensommeren og krever fullt Søn Santa Barbara tusenfryd, Erigeron karvinskianus, er en bunndekkende med prangende gul-sentrert blomster med hvite kronblader som falmer til rosa. Sea lavendel, Limonium latifolium, er ideelt for California hager, fordi det gjør det bra i full sol med litt vann. Den har liten lavendel eller lilla blomster. Kangaroo poter, fugl av paradis og elefant øre er andre elastiske stauder som kan kan dyrkes i det sørlige California.

Native Plants of Southern California

Innfødte planter i det sørlige California er naturlig varme tolerant og ta tørre forhold med letthet. The California valmue, kaliforniavalmue, er California stats blomst og har cup-formet oransje, hvite eller gule blomster, blomstrende i løpet av første halvår. Den er ideell for bakker og grenser. Hjort

gress, Muhlenbergia rigens, legger tekstur til din hage med høye klumper av gress som blomstrer gule eller lilla blomsterakser i høst. Island alum rot, Heuchera maxima, er en eviggrønn som tiltrekker seg kolibrier med hvite og rosa blomster som blomstrer om våren. Det er et godt valg for grenser og som bunndekke.

Spiselige Garden Plants

Spiselige hager gir næringsrike grønnsaker, urter og frukt samt blomster. Grønnsaker og urter som bladbete, aubergine, rødkål, ulike farger av paprika, timian, persille og gressløk er hardføre dyrkere i Sør-California hager, og samtidig legge farge til landskapet. Fordi det sørlige California sjelden opplever frost, kan du høste grønnsaker opp til fem ganger i året. Dyrke spiselige planter i et område som mottar om lag åtte timer med direkte sollys om dagen. Frukttrær er også populært for sørlige California hager. Orange og andre sitrustrær er vanlige, og mangotrær vokser godt i foten av Sør-California.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com