Hvordan velge et fargevalg for fransk Country Home Decor

September 3

Fransk landet innredning kanaler de rustikke boliger på den franske landsbygda, spesielt Provence-regionen i det sørøstlige Frankrike. Det er mange fargekombinasjoner som fungerer godt i en fransk landsted. Du kan velge å bruke en av disse palettene, eller innlemme flere i ulike rom å jobbe fransk landet innredning i hele huset. Rødt, hvitt og blått er ofte betraktet som den go-to farger for fransk innredning, da disse er fargene i det franske flagget. Myke blått og grønt bland godt å lage et rent, kult utseende som minner om Middelhavet kysten. Gul er også en svært viktig farge i fransk landet interiøret i hjemmet. Kombinert med en varm rød, har du en klassisk fransk land fargekombinasjon. Velg paletten som passer best til din eksisterende innredning samt din egen personlige smak, og følg disse trinnene for å innlemme dem i ditt hjem.

Bruksanvisning

Rød, blå og hvit

1 Å innlemme rødt, hvitt og blått i en fransk land tema, unngå å bruke for mange lyse levende blå og rød, og i stedet velge en mer dempet utseende. Velg enten rød eller blå for å være lysere aksentfarge og bruke mykere nyanser av den andre fargen.

2 Hvis du foretrekker levende blues, velg røde som helle mot den blå enden av fargespekteret. Inkluder rosa, laks og andre mykere nyanser. Hvis du bruker en dyp rød eller mahogni farge, bruk en blek kalkholdig blå som er nesten gråaktig. Velg en hvit som har en gråaktig eller litt blå farge på den.

3 Fremhev dette fargevalget med terra cotta gulv eller flater. Mørkt tre eller smijern møbler kompliment ser godt. Balansere harde linjer og flater av disse typer møbler med rikelig kaste puter i en rekke materialer og farger.

Blå og Grønn

4 Å dekorere et rom med blått og grønt, mikse og matche ulike fargetoner. Pair en myk, blek blå med en mørk grønn, eller en svak sjø skum grønn med en sterk marine.

5 Fremhev dette temaet med hvit og elfenben i form av gardiner, tekstiler og porselen tilbehør.

6 For å varme opp de kule blues og greener, innlemme nyanser av gult eller oransje. Tenk på sand, skjell og varm sollys. Tregulv med en oransje farge fungere godt med dette fargevalget.

Rød og Gul

7 innlemme mange forskjellige nyanser av både gult og rødt. Deep gull, lyse solsikke gul og blek buttery nyanser har alle en plass i denne paletten. De røde kan variere fra en dyp rød til en mer dempet nyanse.

8. Bruk rødt eller gull for å skape en stukk finish på veggene. Begge farger fungerer svært godt for dette, og vil umiddelbart gi rommet et fransk land følelse.

9 Bruk mønstre som inneholder både farger. Mønstrede tekstiler, for eksempel kaliko, er klassisk for fransk landet innredning. Velg et design som bruker både rødt og gult for å knytte disse fargene sammen.

10 Fremhev dette temaet med kobber. Kobber kokekar og plater legge tekstur til en fransk landsted, samt et snev av autentisitet til stilen. Dette fungerer best i et kjøkken eller spisestue.

Hint

  • Malerier og skulpturer som er laget spesielt for en fransk land innredning vil fullføre utseendet på noen room.Incorporate slitt tremøbler og tregulv med håndlaget knyttede tepper for å sikre at interiøret ser innbydende og levde i

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com