Hvordan Sy en Scalloped barneseng støtfanger

June 17

Sy en barneseng støtfanger med en scalloped kant for en forestående bunt av glede vil legge til en personlig og stilig touch til ethvert barnehagen. Prosjektet kan gjøres på noen få dager, selv om dine sy ferdigheter er minimal. Nøkkelen til suksess er å kutte kurver av kamskjell for å gjøre materialet lå flatt.

Bruksanvisning

Gjør Pattern

1 Skjær plakaten bord i to på langs for å ende opp med seks stykker, som hver måler 11 inches med 28 inches.

2 Tape plakaten bord sammen slik at den danner en lang bit av plakaten bord måler 11 inches av 168 inches. Forsterk sømmene der plakatene møter på både forsiden og baksiden med tape for å lage mønsteret stabil.

3 Mål 31 inches fra slutten av plakaten bord, og kutte slik at du har et stykke som måler 11 inches med 31 inches. Skjær en annen brikke som måler 11 inches med 55 inches. Kast de resterende plakat bord.

4 Tegn en horisontal linje omtrent 2 til 3 inches over midten av den desserttallerken med den faste markør. Denne linjen vil fungere som en rettesnor for å sikre at kamskjell er enda.

5 Plasser platen så den øverste kanten på linje med de beste og langt høyre kant av plakat bord. Spore den del av platen langs linjen. Flytt platen til venstre, plassere bunnen av linjen slik at den berører kanten av buen (kamskjell) du bare spores, og spore neste kamskjell. Dette vil danne en "V" form hvor kamskjell møtes. Fortsett å spore kamskjell som bruker platen før du har fullført ett stykke plakaten bord. Gjenta denne prosessen for den andre delen av plakaten bord.

6 Skjær ut kamskjell.

Kutte Material

7 Brett stoffet i to, samsvarer med selvages.

8 Pin mønsteret stykker til stoffet. Det kan være enklere å bruke sikkerhetsnåler i stedet rette pinner på grunn av mønsteret er laget av plakat bord.

9 Skjær stoffstykkene i henhold til mønsteret.

10 Gjenta prosessen slik at du ender opp med fire stykker av materiale for hvert mønster stykke, åtte stykker totalt.

11 Klipp to stykker av bomull batting for hvert mønster stykke, produsere fire stykker av bomull batting.

Konstruksjon

12 Sy batting på feil side av fire mønster stykker, to av hver størrelse, ved hjelp av en 1/2-inch sømmonn.

13 Trim overflødig batting. Kutt vatt slik at den bare strekker seg 1/8 tomme utover stingene.

14 Legg stoffet med vatt sydd på høyre side opp, og plassere to bånd på hvert hjørne, en på toppen av den andre. Linje kantene av båndene opp med kanten av stoffet slik at de ligger på toppen av materialet i stedet for å strekke seg bort fra den. Baste dem på plass. Gjenta for alle fire materialstykker med vatt festet.

15 Lå materialet med vatt og materialet høyre side opp, og plassere en matchende vanlig stykke materiale på toppen, høyre side ned. Fest dem sammen, og sy med en 1/2-inch sømmonn. Ikke sy hele veien rundt --- forlate en åpning ca 2 inches lenge på den nederste kanten.

16 Gjør hakk i sømmonnet langs kurver av kamskjell. Vær forsiktig så du ikke kutter hakk slik at de er nærmere enn 1/8 tomme til stingene. Skjær en liten rift i materialet i det punktet av "V" hvor kamskjell møtes.

17 Ta til bitene høyre side ut ved hjelp av åpningen liggende på undersiden av støtfangeren. Bruk en blyant eller annen liten element for å hjelpe rote hjørnene ut hvis nødvendig.

18 Slip sy åpningen.

Hint

  • For å unngå å ødelegge en god dessert plate, kjøpe en billig en fra en dollar butikk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com