Hvordan loppe bombe hjemmet ditt

June 17

Hvordan loppe bombe hjemmet ditt


Hvis din hjemme er infisert med lopper, kan det være helsefarlig, så vel som en plage for din familie og kjæledyr som trakk loppene inn i ditt hjem. Hvis loppene er generelt i en liten, utvalgt område av ditt hjem, for eksempel rundt kjæledyret sengetøy, lokalisert loppe behandlinger kombinert med støvsuging kan bidra til å utrydde dem. Hvis loppene er spredt over hele hjemmet ditt, kan imidlertid en loppe bombe være et bedre alternativ.

Bruksanvisning

1 Cover mat, tabeller og overflater hvorpå maten tilberedes med plastfolie.

2 Slukk alle åpne flammer, kobler du fra alle elektriske apparater, slå av alle lysene og la noen varme elektriske apparater for å kjøle seg ned. Noen av kjemikaliene i loppe bombe er brannfarlig.

3 Lukk alle vinduer og ytterdører til boligen.

4 Fjern dyr og mennesker fra hjemmet mens det blir bombet. Hvis man har fisk i en tank som ikke kan fjernes, dekker tanken med plast for å beskytte fisken.

5 Les instruksjonene på beholderen for presis måte å plassere og bruke produktet du har kjøpt, så det kan variere fra produsent.

6 Plasser beholderen eller beholderne på plass, og aktivere dem. Tillate dem å operere for tiden spesifisert av produsenten, som vanligvis er ca åtte timer.

7 Åpne vinduer og dører til ditt hjem for å lufte ut. Støvsug tepper for å fjerne lopper.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com