Hvordan Flekk Maple Plywood

July 12

Kryssfiner kan være vanskelig å farge, ikke bare for sin konstruksjon av tynne lag av tre, men også på grunn av sin ujevn overflate toner. Over-sliping eller bruker feil type flekk kan resultere i en flekkete katastrofe. Maple kryssfiner spesielt har en tendens til å se flekkete når farget, så det er viktig å bruke de riktige flekken, verktøy og teknikk for å produsere en stor utseende finish.

Bruksanvisning

1 Sand overflaten av lønn kryssfiner lett med 100-sandpapir.

2 Sand overflaten av lønn kryssfiner lett med 200-sandpapir. Vær nøye med å glatte overflaten uten sliping gjennom til neste lag av tre.

3 Sett på en respirator.

4 Påfør en gel flekk på overflaten av lønn kryssfiner med en svamp børste.

5 Tørk bort overflødig gel flekken med en ren fille.

6. Påfør et andre strøk til lønn kryssfiner for en mørkere glans. La det tørke helt, i henhold til produsentens instruksjoner, før du fortsetter.

7 Sand overflaten av farget lønn kryssfiner med 200-sandpapir. Sand bare lett nok til at tetningsmiddel å følge overflaten.

8 Tørk bort overflødig slipestøv med en ren fille.

9. Påfør et lag med polyuretan fugemasse til lønn kryssfiner med en svamp pensel. Maling fra den ene enden av overflaten av lønn kryssfiner, jobbe deg til den andre enden i jevne tak. La fugemasse tørke helt, i henhold til produsentens instruksjoner, før du fortsetter.

10 Klipp av noen små, ujevne flekker i polyuretan fugemasse med et verktøy kniv. Fugemassen kan danne drypper, bassenger, og bobler som bør barberte av for å lage en jevn overflate. Skjær av ujevne flekker horisontalt med verktøyet kniv.

11 Sand første strøk av polyuretan fugemasse med 200-sandpapir.

12 Tørk bort overflødig slipestøv med en ren fille.

13 Påfør et andre strøk av polyuretan fugemasse til overflaten av lønn kryssfiner med en svamp pensel.

Hint

  • Arbeid i et godt ventilert område når du arbeider med tre flekken og fugemasse. Bruk pusteapparat med arbeider sel og ferske filtre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com