Hvordan Cut en støpejern badekar

July 12

Hvordan Cut en støpejern badekar


Støpejern badekar er solide biter av metall som har dype sider og ofte dekorative løveføtter på bunnen. Hvis du trenger å endre avløp hull eller høyde av støpejern badekar, klippe det er nødvendig. I tillegg kutte en støpejern badekar i små biter er den beste metoden for å fjerne det helt. Utfordringen å kutte støpejern er å plukke riktig sag og kniv, samt bruke ren kraft.

Bruksanvisning

1 Åpne en stor dråpe klut over gulvareal for å beskytte den. Snu støpejern badekar på siden eller på ryggen. Man må tre til fire andre personer for å hjelpe til med dette på grunn av vekten av karet.

2 Marker de områdene av støpejern badekar som du ønsker å kutte ned, ved hjelp av en tørr slette markør. Hvis du klipper den støpejern badekar for å fjerne den helt, for å markere det ikke er nødvendig.

3 Installer en diamant-tipped blad til en standard sirkelsag, og koble sagen elektriske ledningen.

4 Don en ansiktsmaske, vernebriller og arbeidshansker før du fortsetter med skjæringen. Ikke bare vil sagbladet varme opp jernet, men skjæring produserer små metall lunter og skarpe kanter som kan forårsake skade.

5 Start sagblad, og kutt langs den merkede linjen. Hvis du klipper karet for å fjerne den, kuttet brettelinjene en tredjedel av veien inn fra begge ender av karet.

6 Slå sagen av, og sett det til side. Hvis du skal fjerne karet, plukke opp en slegge, og traff støpejern badekar med det, sikter hammerhodet på rillelinjene. Fortsett å trykke inntil støpejern bryter inn deler. Plukk opp hver del av karet, og kaste den inn i en container for destruksjon.

Hint

  • Du kan også skjære gjennom en støpejern badekar ved hjelp av en håndholdt vinkelsliper med en diamant-tipped blad i den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com