Gode ​​ideer for LEED Baderom

August 23

Et bad kan være en av de mest ressurskrevende rom i huset. Vannforbruk og energiforbruk er generelt høy på badet, og det kan være et flott sted for å redusere miljøbelastningen. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifisering (og anbefalinger) krever lav-flush toalett og vannbesparende enheter i dusjer og kraner. Andre ideer ville være å installere energieffektiv belysning, resirkulert glass fliser og riktig ventilasjon.

Low-Flush Toalett

Lave toaletter bruke 1,6 GPF (liter per flush). En viktig å se etter i lav-flush toalett er hvor effektivt de fjerne avfall med et enkelt flush. Lave toaletter bruke tyngdekraften og atmosfærisk trykk for å presse vann fra tanken til bollen, deretter gjennom en felle system i avløpet. Når vi leter etter en lav-flush toalett, sørg for å sjekke vurderinger for spyle ytelse.

Dual-toalett

En konvertering kit kan installeres i en eksisterende toalettet for å lage en dual-flush system. Håndtaket kan skyves en vei for en skylling bare og håndtaket kan skyves i motsatt retning for en full-skyllesystem. Dual-toalett kan også erstatte den eksisterende toalett. De har en to-knapp system på toppen av tanken, en for en skylling i flukt og den andre for en full flush.

Low-Flow dusjhode og Low-Flow vannutkastere

Low-flow dusj kan i stor grad redusere husholdningenes vannforbruk. Se etter en lav-flow dusj som bruker et forbruk rate på 0,5 til 2 liter per minutt (gpm). Vannutkastere er i utgangspunktet små skjermer som begrenser vannstrømmen kommer gjennom kranen. Normalt vann kommer fossende ut av en kran. Men sprer en tut strømmen ut og bidrar til å spare vann på denne måten.

Tankless vannvarmere

Tradisjonelle varmtvannsberedere lagre varmt vann kontinuerlig og produserer standby energitap som kan koste deg penger. I en tankless varmtvannsbereder, renner kaldt vann gjennom et rør inn i en tank som har et varmeelement inne i enheten. Hvis det er gass, så det blir oppvarmet med en gass element, hvis elektriske, deretter et elektrisk element varmer opp vannet. Resultatet er at du har en konstant tilførsel av varmt vann som aldri går ut.

Lighting

Kompakt lysrør (CFL) og lysdiode (LED) lys kan brukes til å erstatte tradisjonell belysning på badet. Kompakt lysrør skru inn i standard lampesokler og avgir lys som ligner på vanlige glødepærer. LED-lys vil trenge nye socket baser for å erstatte standard lampesokler. LED-lys er langvarig, kjøling og meget holdbar.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com