Hvor mye koster det å bygge en tømmerhytte?

June 27

Hvor mye koster det å bygge en tømmerhytte?


Den friske lukten av en sedertre eller furuskog kan du drømme om tømmerhus du alltid ønsket å bygge. Og mens det kan virke som en logg hjem skal koste mindre å konstruere - tross alt, på overflaten øyekast ser det ut til å ta mindre arbeidskraft for å bygge en tømmervegg enn å ramme en vanlig en - det er ikke alltid tilfelle. Loggene selv representerer en betydelig investering, og de kan kreve en kran for å løfte dem. Med mindre du har kompetanse til å sette et hjem sammen, forvente å betale så mye for en logg hjem, om ikke mer, enn du ville gjort for et konvensjonelt innrammet en.

The Square Foot

Builders anslår byggekostnadene på en samlet gjennomsnittlig per kvadratmeter koster å bygge en hel hjem. Men for et tømmerhus, varierer dette tallet betydelig avhengig av kompleksiteten i sin utforming, loggen produkt, regionen der du bygger, log-bygningen erfaring fra entreprenør, lokale byggeforskrifter og forskrifter, og det arbeidet du gjør deg selv. Typiske kostnader varierer mellom $ 150 og $ 200 per kvadrat fot, selv om enkelte utbyggere kan sitere kostnadene så lave som $ 100 per kvadrat fot, og noen mer forseggjort design kan koste godt over $ 200 per kvadrat fot, på tidspunktet for utgivelsen. Disse beregningene inkluderer ikke kostnadene for landet, tillatelser, krafttilgang, vann eller kloakk.

design Complexity

Jo mer kompleks planløsning og design, jo mer det koster å bygge. En enkel hytte med fire vegger og et ukomplisert saltak faller nærmere den lave enden av per kvadratmeter prisklasse. Et hjem med en komplisert planløsning, mange vinduer eller komplekse rooflines med arker eller flere gavler, ender opp i den høye enden av prisklasse. Tilpassede design som avviker fra standard planer legger til hjemmet samlede pris også.

nettstedet Location

Når du bygger en logg hjem over en full kjeller, forvente å betale mer enn for en bygd på en krypkjeller eller skive fundament. Topografien på nettstedet ditt spiller sin del også; en kupert eller vanskelig å få tilgang til området gjør log levering, utgraving og gradering vanskeligere og øker hvor mye du må betale. Noen steder kan byggeforskrifter tillate en liten hytte bygget på en blokk foundation eller betong brygger, begge alternativer som kan redusere de totale byggekostnadene.

Finish produkter

Kvaliteten på det ferdige produktene du velger for din tømmerhus også spille en viktig rolle i den totale prosjektkostnadene. High-end vinduer, tilpassede kjøkkenskap, logge skive eller granitt, og lysarmaturer alle legge vesentlig til hjem prisen. Utformingen av hjemmet mekaniske og elektriske systemer spille en rolle, også, som tømmerhus kreve noen spesiell konfigurasjon for ledninger, avløp eller varme- og kjølesystemer.

Ting å vurdere

Andre faktorer som påvirker prisen inkluderer type log valgt, for eksempel furu, eik eller sedertre. Hvis du har noen snekker ferdigheter eller er hendig med verktøy, log hjem kits har loggene nummerert i rekkefølge av monteringen, noe som gjør det lettere å sette det sammen når du har riktig utstyr og et team til å løfte stokkene på plass. En annen måte å spare penger er å kjøpe tømmer engros basert på en enkel plan og design.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com