Design Regler for stuer

August 14

En stue er en av de viktigste rommene i ditt hjem. Det er rommet ment å være "bodde" i. I dette rommet, du lounge, tilbringe tid med familien og underholde gjestene. Det er derfor innredning av stuen er like viktig som selve rommet. Dekorere stuen din på riktig måte kan gjøre hele forskjellen i komfort og funksjon.

Farge

Ifølge The Interior Living Room nettstedet, er riktig veggfargen en av de mest vitale egenskapene til rommet ditt anke (eller mangel derav). Husk at lysere nyanser vil gi en liten stue et større utseende og mørkere farger vil gi et rom en mindre utseende. Hvis du har planer om å male basert på fargen på stue møbler, bør du enten bruke en lysere eller komplementær fargevalg.

Pris

Hvis du har fått din inspirasjon for din egen stue design fra en fancy million-dollar-rommet, trenger du ikke å bekymre deg for overforbruk. Du kan finne elementer som ligner dyre produkter fra loppemarkeder og engros leverandører. For eksempel, parkett gir varme og skjønnhet til en stue, men det kan også bli dyrt. Tenk laminatgulv som vanligvis er halve prisen.

Mengde

Du kan ha for mye av en god ting. For eksempel, hvis du kjøper en liten potteplante for en av din egen stue bord og det ender opp som ser flott, det betyr ikke at 10 flere planter ville se flott også. Du ønsker ikke din stue plass til å vises befolket; bør du derfor begrense deg ned til noen få elementer som blander godt og fortsatt gjør rommet føles romslig.

Tema

Bestem hva stua kommer til å bli brukt til før du noen gang begynner dekorere prosessen. Hvis du ønsker å bruke din egen stue hovedsakelig for underholdning, bør du sørge for at regler for design følge dette temaet. Hvis du heller vil din stue være et område med rolig retrett, hvile og avslapning, design følgelig med lav omgivelseslys og komfortabel stue sitteplasser og lite eller ingen underholdning stedene.

Tilbehør

Betydningen bak legge til tilbehør til alle rom er det faktum at de arbeider for å bringe alt sammen. Ifølge nettstedet Happy Hjemmesonen, hvis tilbehør er strengene som binder et rom sammen som en pakke, vil en godt koordinert billedvev være baugen på toppen. Ikke vær redd for å utstyre; bare husk å begrense mengden. Et teppe kan også tjene som en fin finishen til ethvert rom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com