Forskjeller mellom pelletsovner

October 27

Forskjeller mellom pelletsovner


Bare noen få år siden, pelletsovner var dyrt, og pellets var vanskelig å finne. Begge problemene er løst, slik at flere og flere mennesker er å investere i denne vitenskapen til å varme sine hjem. Så mange forskjellige funksjoner er tilgjengelige i pelletsovner som en nybegynner ville være på nåde av en selger, så undersøke nedbryting av de viktige ting å vite om pelletsovner.

Oppvarming Kapasitet

Pelletsovner, som vedovner og andre typer ovner, har en britisk vurdering Thermal Unit (BTU). Du trenger å vite størrelsen på området du skal varme med en pelletskaminen å kjøpe riktig størrelse. Når du er i tvil, velg den større størrelse, som vil være mer effektiv enn en mindre en når du prøver å varme det samme området.

Heat Kontroll

Evnen til å kontrollere temperaturen av området er viktig. En pelletskamin som er styrt av en termostat vil holde området ved en konstant temperatur, stenge ned når termostaten når en viss temperatur og tenning når det kommer til en forhåndsinnstilt lav temperatur.

Tenning

Du kan kjøpe rimeligere modeller som du har til å tenne deg selv eller en modell som har selvantennelse og termostat evner. Hvis du bare vil sporadisk varme i ett rom, kan du ha en liten ovn som du manuelt lys. Men hvis du bruker en pelletskamin som en viktig kilde til varme, er det vel verdt den ekstra kostnaden for å kjøpe en som praktisk talt styrer seg selv.

Hopper Size

Trepellets er kjøpt i en stor bag, og du overføre pellets i en trakt som mater ovnen. Jo mer du har tenkt å stole på komfyren for å varme ditt hjem, jo ​​større du vil trakten skal være. Du kan vanligvis fylle det i morgen, la for dagen og kommer hjem til et varmt hjem, bare å fylle beholderen igjen før sengetid.

Rengjøring

Den enkle som du kan rengjøre ovnen er direkte proporsjonal med glede du får fra ovnen. Riktig brennende pelletsovner bare forlater om en kopp aske per dag, men det er noen daglig rengjøring involvert for å holde det fungerer. Spør selger vise deg fremgangsmåten for rengjøring av komfyren før du kjøper den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com