Hvor mye koster det å bygge et hus?

November 27

Hvor mye koster det å bygge et hus?


De fleste håpefulle boligkjøpere har en idé om hva de ønsker å kjøpe, og de tar disse ideene med dem til markedet. Av ulike årsaker, men mange hjem kjøpere ser på en tilsynelatende endeløs rekke boliger og aldri finne akkurat den rette. Potensielle huseiere har et annet alternativ når det gjelder hjem shopping, imidlertid. Hvis du har søkt forgjeves etter det hjemmet du drømmer, kan du vurdere å ha en inne til dine spesifikasjoner.

Kostnadene for hjem Building

Hjem byggekostnader knyttet til et hjem størrelse, materialer, funksjoner og plassering. Avhengig av budsjettet, typisk hvor mye kreditt utlåner har bestemt du har råd til, må du kanskje justere hjemme planer deretter. The National Association of Realtors sier den gjennomsnittlige kostnaden for å bygge et amerikansk hjem var $ 246 453 per 2013. Hjem byggekostnadene, men varierer betydelig avhengig av størrelsen og plasseringen av huset, så vel som den generelle helsen til boligmarkedet.

Finne en egnet tomt

Før du begynner å bygge ditt hjem må du først ha et sted å bygge den. Med mindre hjemmet bygges i en ny underavdeling, betyr det at du blir nødt til å kjøpe land. Du må først bestemme hvor du ønsker å leve, og deretter bestemme riktig mengde av eiendom. Når du har funnet det ut, kan du begynne å lete etter en byggmester. Også huske på at å bygge på en flat mye vil koste mye mindre enn å bygge en steinete, kupert eller skogområde.

Plukke rett hjem Builder

Det er mange hjem utbyggere over hele landet, selv om de vanligvis tilbyr bare en utvalgt spekter av stiler og plantegninger. En rekke hjem utbyggere også spesialister på spesialbygde boliger. Men hvis din drømmebolig egentlig ikke samsvarer med hva disse selskapene tilbyr vil du sannsynligvis nødt til å ta kontakt med en lokal byggmester og gå over dine planer trinn for trinn.

Inflasjon og Hjem Building

Sørg for at du vet når du skal starte bygging på ditt hjem. På grunn av inflasjon, kan kostnadene ved å bygge et hjem øke så mye som 6 prosent per år. Hvis du ikke har tenkt på å bygge din håpet for hjem for et år eller mer må du faktor inflasjonsrelaterte kostnadsøkninger i budsjettet.

Nyttige Hjem Building tips

Før bygge et hjem prøve å finne en som ligner på egenskapene til din planlagte hjem slik at du kan bestemme prisen per kvadratfot. Når du har funnet en sammenligning hjem finner sin pris, inkludert for landet, på offentlig tilgjengelige eiendomsskatt poster. Trekke sammenligningen hjemmeland pris fra hjemmet pris og dele hjem prisen med sin arealet å utlede kostnadene per kvadratfot. Når du ser på boliger for å sammenligne sikre at du velger en som ble bygget i løpet av de siste seks månedene.

Arealet og bygnings Shape

Selv om størrelse og arealet er viktig for å bestemme ditt hjem prisen, kan små detaljer som antall vinduer og type bad kraner stor innvirkning på den totale kostnaden. Plus, de fleste utbyggere kreve mer per kvadrat foten for mindre boliger. Jo større hjemmet ditt, jo mindre du betaler per kvadrat, med andre ord. Formen på huset vil også påvirke kostnadene ved å bygge den. Vanligvis hjem med en rektangulær, dome eller firkantet form koster mindre enn de med flere vinkler.

Forbered deg på uventede kostnader

Når du utformer din hjemme, er det en god idé å holde 10 til 15 prosent under det totale budsjettet. I mange tilfeller vil den endelige kostnaden med å bygge et hjem er mer enn det opprinnelige anslaget. Ha alltid en plan for å dekke uforutsette kostnader knyttet til å ha et hjem bygget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com