rekkverk Regler

October 22

rekkverk Regler


Den amerikanske Americans with Disabilities Act av 1990 etablert juridisk rett funksjonshemmede til tilgjengelige offentlige og kommersielle anlegg, utvide på arkitektoniske barrierer loven av 1968, som dekket bare anlegg bygd med føderale midler. Siden 1990 har den amerikanske Tilgang styret gjennomgått og oppdatert kravene flere ganger.

Rekkverk, enten for ramper, trapper, bad eller heiser, er en viktig del av tilgjengelighet. Foruten å være påkrevd i henhold til loven, legger de en ekstra grad av sikkerhet og komfort for alle som bruker en plass. Mange selskaper tilbyr ADA-kompatibel rekkverk kits.

Generelle regler

Rekkverk er påkrevd på begge sider av rampe løper med en økning som er større enn 6 inches og på de fleste trapper. Rekkverk er ikke nødvendig å vandre overflater med rennende bakker mindre enn 1:20 skala (en tomme av høyde for hver 20 fot), men hvis det følger må være i samsvar med disse standardene. De må være sammenhengende i hele lengden av hvert trappetrinn fly eller rampe løp, inkludert switchbacks eller doglegs.

Høyde

Toppen av et rekkverk gripende overflaten må være mellom 34 inches (865 mm) og 38 inches (965 mm) over gangflater, trappeneser og rampe overflater. Høyden må være konsekvent. For bygninger som skoler, som brukes hovedsakelig av barn, er et annet sett av rekkverk med en maksimal høyde på 28 inches og minst 9 inches klaring fra øvre rekkverket anbefales.

gripende overflater

Rekkverk gripeflater må være 1 1/2 inches (38 mm) fra alle tilstøtende overflater, voksen- og uhindret langs toppen og sidene. Bunnen av gripeflate må ikke bli hindret i mer enn 20 prosent av sin lengde. Gripende overflater og eventuelle tilstøtende flater må ha avrundede kanter og være fri for skarpe eller slipende elementer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com