Hvordan erstatte noen Kenmore Kjøleskap Water Filter

October 7

Hvordan erstatte noen Kenmore Kjøleskap Water Filter


Det er veldig lett å erstatte kjøleskapet ditt vannfilter. Og det anbefales at du faktisk erstatte dem hver 6 til 9 måneder eller så siden du ønsker høyest mulig vannkvalitet, gjør du? Den vanskelige delen er å kjøpe riktig filter passer ditt kjøleskap. Denne artikkelen gjelder bare for kjøleskap med filter vist på bildet.

Bruksanvisning

1 Kjøp riktig vannfilter for kjøleskapet. Kenmore har forandret stilen til vannfilteret mange ganger opp gjennom årene. Den enkleste måten er å skrive ned modell av kjøleskapet i et stykke papir og hente den i butikken. Du kan også ta med bruksanvisningen til butikken. Bildet viser hvordan filteret ser ut i en egen boks.

2 Slå ismaskinen strømbryteren til posisjonen. Hold filterlokket godt fast og skru mot venstre. Noe vann vil lekke ut. Så du sett en beholder under filteret for å unngå å søle.

3 Skyll koppen. Kast den gamle filterpatronen. Plasser den nye patronen i koppen. og deretter skru den tilbake på boliger.

4 Slå ismaskin strømbryter til På. Kjør vann i 3 minutter for å sikre den reneste vannet er butikken i vanntanken. Også denne prosessen rense ut det nye filteret.

Hint

  • Når koppen er helt stramme, Kenmore logoen vendt utover.
  • Kjøp riktig filter fra Sears eller OSH.
  • Ikke over stramt koppen. Bruk din hånd, ikke en skiftenøkkel.
  • Pass på at det ikke er vann lekkasje før du kjører vann i 3 minutter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com