Planting Instruksjoner for Redwood

October 12

Planting Instruksjoner for Redwood


Redwood trær (kystsequoia) kan vokse til å modne høyder på over 350 fot og har kjente levetid for 600 år eller mer. De fleste sortar av redwood foretrekker å vokse innenfor USDA hardførhet soner 7 til 9 der sommertemperaturene gjennomsnittlig 80 grader C og vintrene ikke falle under 38 grader F. De fleste trærne som selges i barnehagen vokse på en mye mindre skala enn skog vokst Redwoods . Blant de mest populære trærne som selges i hagesentrene for planting er aptos blå, majestetiske skjønnhet, Soquel og Simpsons sølv. Hvis du bor innenfor de ønskede hardførhet soner og har plass til å vokse en av disse massive trær, forberede jord for å plante i tidlig på våren.

Bruksanvisning

1 Velg et sted med sol, godt drenert jord. En jord pH-verdi på 4,5 er foretrukket. Hvis du ikke vet pH jord, teste den med en jord testing kit kjøpt fra et hagesenter.

2 Break-up jord med en høygaffel og endre med kalk dersom pH i jord er under 4.5 eller torvmose for en pH over 4,5. Følg emballasje instruksjoner for påføringsmetoder og mengder.

3 Grav et hull for redwood-treet som tilsvarer høyden av sin rot ball, men to ganger bredden. Fjern redwood fra sin barnehage beholder og sett den i midten av hullet gjør at pode union (overgang mellom røtter og bagasjerommet) er over jorda linje.

4 Fylling hullet halvveis og dempe jord med en hageslange for å sikre røttene. Fortsett tilbakefylling og tamp jorda ned med foten etterpå for å fjerne luftlommer.

5 Spre et lag mulch rundt redwood, noe som gjør at mulch er minst 6 inches bort fra barken på stammen for å redusere skadedyrangrep. En 3-tommers lag av halm eller furubark vil bidra til å forbedre drenering og redusere luke vekst.

6 Vann redwood umiddelbart etter planting bruke en soaker slange. Forsyne redwood med minst en tomme av vann per uke for den første vekstsesongen. Når redwood er etablert, vil supplerende vanning bare være nødvendig i stedet for regn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com