Hvordan bygge en Folding romdeler med stoff paneler

November 8

En romdeler, bygget fra bifold dører, er en god måte å gjøre det beste ut av den plassen du har. Med en romdeler, kan du skjære et kontor ut av din egen stue eller gjøre plass-deling enklere på søsken. Dette prosjektet er så attraktiv som den er enkel, og kan lett tilpasses til ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Kjøp to bifold skap dører og to hengsler som ligner på hengslene allerede er brukt på dørene. Dørene skal ha flatskjermer på sine fronter, snarere enn lamellene.

2. Mål lengden og bredden av en av dørene. Klipp fire stykker av stoff og fire stykker av vatt som er 1 1/2-inches kortere og 1 1/2-inches smalere enn forsiden av dørpanelene.

3 Legg det første settet med dører flatt på gulvet. Strekk et stykke vatt på toppen av den første dør, og etterlater en 3/4-tommers felg av tre på alle sider. Stift på plass. Dekk vatt med et stoff panel og stifte dette på plass også, trekke stoffet stramt over batting. Gjenta med de andre tre dørpaneler.

4 Bruk varmt lim til å feste bånd eller annen trim rundt kantene av stoff paneler, skjule stiftene. Om ønsket, gjentas hele behandlingen på den andre siden av dørene.

5 Bruk de to nye hengsler å feste de to delene av bifold dører sammen, noe som gjør en fire-panel, hengslet romdeler. Dørene skal åpnes i et sikk-sakk mønster.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com