Deck Ceiling Alternativer

November 9

Bare fordi taket av et dekk er vanligvis skjult fra utsiden betyr ikke at du ikke kan ha litt moro med det. Det finnes mange alternativer for et dekk tak som vil legge visuell interesse og hjelpe deg å lage din egen utendørs skjult som er spesiell og unik.

beadboard

Hvis du har en eldre hjemme, spesielt en som ble bygget på Craftsman perioden, er beadboard en utmerket og tidsriktig valg. Beadboard refererer til en type av behandling av trevirke der små ribber av tre er lagt sammen. Hvis du ikke har tid eller tålmodighet til å installere disse lamellene, vurdere å kjøpe beadboard panel og spikrer den opp over en kryssfiner sub-tak. Dette gir deg det beste fra begge verdener, og forenkler installasjonsprosessen.

Kryssfiner

Kryssfiner er kanskje den enkleste materialet å jobbe med når du installerer en kortstokk tak. Det er økonomisk og kan spikres opp ganske lett. Men i stedet for å la det vanlig, bli kreative. Du kan prime kryssfiner og deretter male det i fargene du ønsker, legge til kreative sjablonger, eller flekken det å ligne mye dyrere trevirke. Bare husk å forsegle den med en utvendig polyuretan for å beskytte dine kunstverk.

Gitter

Hvis du bor i et område hvor været er vanligvis ganske bra, trenger du ikke å stenge ute sikt mot himmelen. Installere et gitter som et tak i stedet for å bruke et fast materiale. Dette vil bidra til å øke ventilasjon samt åpne opp utsikten over. Denne gitter kommer i enten PVC eller tre, og du kan male det en annen farge for å gjøre det enda mer visuelt interessant. Plus, så lenge det er riktig støttes, kan du henge plante kurver fra flettverket.

faux Tin

For en viktoriansk hus, eller hvis du bare vil ha litt moro, bruke faux tinn fliser over en kryssfiner sub-tak. Du kan bestille disse flisene vanlig og deretter male dem alle farger du velger, eller du kan bestille dem i forskjellige utførelser. Bare lim dem opp over kryssfiner og du har en umiddelbar tin-lignende tak. Skum fliser er værbestandig og vil gi et helt nytt utseende for dekk taket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com