Hvordan Color betongblokker som Swirl

November 8

Betong er et holdbart, billig produkt ideell for bruk i flere utendørs og innendørs produkter, fra inngangs inngang til bakgården gårdsplass. Men produktet er ikke estetisk behagelig og utsatt for skjemmende flekker og misfarging. Acid etsning er en prosess som permanent endrer betong farge og det skaller eller svekkes over tid. Bruk en pensel og praksis for å skape en virvlende mønster på betong med syre etsning produktet.

Bruksanvisning

1 Dekk alle områder, inkludert vegg eller trim, trenger du ikke vil utsettes for flekken med tykt papir og malerens tape. Ta på deg et par gummihansker, vernebriller og støvmaske før blande sammen en del TSP, eller trinatriumfosfat, og 5 deler vann.

2 Fukt en plastskurebørste med TSP blanding og vaske betongoverflaten for å fjerne smuss, fett eller flekker. Når betongen er tilstrekkelig rengjort, skylle bort TSP blandingen grundig med en fuktig kjøkken svamp.

3 La betongen tørke helt før du forbereder syre-etsning produkt i henhold til produsentens instruksjoner i en stor plastbøtte. Hold gummihansker, vernebriller og støvmaske på mens du mikser og arbeider med syre flekken.

4 Fukt en pensel i blandingen og, som begynner ved et hjørne av rommet, bruke syre-etsning forbindelse i en virvlende bevegelse. Flick eller vri og vende på håndleddet for å lage mønster.

5 Fortsett å bruke syre-etsning sammensatt på denne måten til hele betongoverflaten er dekket. La sammensatte satt i minst en time før undersøke arbeidet. Hvis du ikke er fornøyd med fargen eller design, påfør et andre lag av produktet med pensel.

6 La endelige laget av syre-etsning sammensatte tørke i minst 24 timer før du tar den tunge papir og tape og tråkke på betongoverflaten.

Hint

  • TSP er en mild avfettingsmiddel tilgjengelig på hardware og Oppussing butikker.
  • Dekke eventuelle løvverk eller gress rundt utendørsbetongplate før påføring av syre-etsning sammensatte.
  • Åpne et vindu eller kjøre en boks vifte for å lufte en innendørs plass ved rengjøring med TSP blanding og påføring av syre flekken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com