Sleigh Bed Definisjon

October 13

Sleigh Bed Definisjon


Mange bruker slede senger i dag, selv om de kanskje ikke vet slede seng hadde sin opprinnelse i Empire periode av møbler i begynnelsen av det 19. århundre. Det ble et vanlig tre seng stil som århundre. Selv President Abraham Lincoln sov i en slede seng på hans bopel i Springfield, Illinois fra 1844 til 1861. Lincoln slede seng var laget av mahogni, ifølge nettstedet for Lincoln Home National Historic Site der sengen forblir på skjermen.

Definisjon

Slede senger kan være laget av noe tre. Den kjennetegn er at slede senger har en headboard og en fot bord som ruller ut på toppen. Det ytre roll kan være ganske beskjeden og skåret toppen av en ellers rett hodegjerde og fot bord, som Lincoln seng, eller det kan være en mer uttalt kurve.

Inspirasjon

Slede senger ble opprettet i det 19. århundre da hestekjøretøy ble brukt. Det var ingen motoriserte kjøretøy ennå. Om vinteren, folk reiste rundt i sleder, som var «en åpen, vanligvis hest og kjøretøy som inkluderte løpere til bruk på snø eller is. Slede hadde en foran og bak som buet utover. Sleigh senger så lik sleder, derav navn.

variasjoner

Noen nylig produsert slede senger ta en moderne tilnærming heller enn mønstring nøyaktig etter design fra det 19. århundre. For eksempel, mens de opprinnelige slede senger brukt heltre hodegjerder og fot brett, noen nyere design bruker tre slats og så bare toppen av hodegjerde og fot bord med et stykke tre med en ytre roll. I tillegg, i stedet for mahogny, kirsebær eller andre treslag, er noen moderne slede senger laget av furu eller finert kryssfiner eller ha en malt finish. Selv tradisjon for å ha hodegjerde og fot bord i samme høyde er nå valgfritt med mange slede senger som har en lavere fot bord.

Blandet

Uansett om slede seng er en tradisjonell eller moderne design, den ene tingen alle slede senger har til felles er et behov for senger. Denne stilen av sengerammen gir et solid ryggstøtte for folk som liker å lese i sengen ved propping opp putene mot sengegavlen. I tillegg, mens en slede seng ser bra ut med enten et sengeteppe eller dyne dekker det i løpet av dagen, om natten den ytre rullet fotbrettet gjør et praktisk oppbevaringssted for dekselet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com