Hvordan Kill Pink alger på Badedrakter

November 1

Hvordan Kill Pink alger på Badedrakter


Pink alger er et problem som blir stadig mer utbredt som årene går. Det er vanskelig å rense ut av svømmebassenger, og ett skritt mot kvitte deg med det er å rense noe som vil komme i kontakt med basseng inkludert bassenget leker og badedrakter. Pink alger er egentlig ikke alger; de er bakterier og bør behandles som alle andre bakterier.

Bruksanvisning

1 Lag en løsning av 1/2 kopp blekemiddel, 1 gallon vann og et dryss av vaskemiddel. Bløtlegg badedrakten i den i minst 10 minutter. Bruk gummihansker og bruke hendene til å swish den rundt og vri den ut.

2 Bruk en løsning av en kopp eddik, 1 gallon vann og et dryss av vaskemiddel i stedet hvis du er bekymret for å bruke klor på materialet. Igjen, la den ligge i minst 10 minutter, og swish den rundt og vri den ut.

3 Vask badedrakten som du normalt ville gjort i vaskeriet. Hvis du finner lukt for å være svært ubehagelig kan du suge dem i rent vann før du vasker for å spre eddik og blekemiddel.

Hint

  • Bruk den samme løsningen for å rydde noen leker som skal brukes i bassenget, spesielt hvis de har blitt brukt i havet.
  • Pink alger kan også kolonisere i vasken og badekar avløp og rør. Den samme behandlingen kan brukes med en stiv bust kratt pensel for å bli kvitt dem i disse situasjonene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com