Wall Unit Design Ideas

November 29

Wall Unit Design Ideas


Det er på tide å bygge en vegg enhet i ditt hjem. Vegg enheter gir ekstra hyller lagringsplass. Når du velger tre for veggseksjonen hyller, ta hensyn til type tre som brukes på andre møbler i rommet. Velge samme type tre for veggseksjonen sikrer enheten utfyller dine møbler.

innfelt

Lag en innfelt vegg enhet for rommet ditt. Innfelt vegg enheter er bygget direkte på veggen. For å opprette en innfelt vegg enhet finne stenderne i veggen med en stud finder, og kutte små hull i veggen for å kontrollere plasseringen av stenderne. Fjern veggmaterialet, og bygge din innfelt vegg enhet direkte der du fjernet veggmaterialet og i mellom veggen stenderne. Bygge en innfelt vegg enhet sparer dyrebar gulvplass. Dette alternativet fungerer bra hvis du liker utseendet og følelsen av et innfelt vegg enhet, eller hvis du ønsker å installere en vegg enhet i et lite rom i hjemmet. Varier dimensjonene av hyller for å sikre en rekke visningselementer passe på hyllene.

Bokhyller

Hvis din hjemme mangler bod for de bøkene du eier, bygge en vegg enhet bokhylle. Avhengig av din bok inventar, kan du ønsker å bygge en hel vegg av bokhyller eller muligens en halv vegg. Før bygge din vegg enhet bokhyller, bestemme om du vil ha dem innebygd (innfelt) eller rett og slett bygget ved hjelp av din nåværende vegg og studs. Bygge vegg enhet bokhyller med ditt nåværende veggen krever ikke så mye bygging ferdigheter eller arbeid i forhold til å bygge en innebygd bokhylle. Fest baksiden av veggen enhet bokhyllen til en stud i veggen ved å finne stud og sikring bak ved å skru ut skruene som holder bokhyllen tilbake i en stud.

dører

Ved utforming veggen enhet for hjemmet ditt, bør du vurdere å installere dører på veggen enhet. Dører som er installert på en hengsel tillate deg å åpne og lukke dem samt gir en mulighet til ikke å vise elementene på veggseksjonen. Hvis din vegg enhet holder din TV, bygnings dører på din vegg enhet hindrer TVen fra stadig å samle støv. Dører kommer i et stort utvalg av farger, størrelser og materialer, inkludert glass, tre eller plast.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com